Označenie "Štvorhviezdičkový hotel superior" už samo o sebe znamená, že pôjde o prepychové ubytovanie, ale Hotel Prestige Budapest k tomu všetkému ešte pridáva úplne lukratívnu lokalitu v centre mesta a michelinskú reštauráciu, ktorá je jeho súčasťou. Ubytujte sa v tomto fantastickom hoteli a relaxujte, čo hrdlo ráči, prechádzajte sa k pamiatkam, ku ktorým to máte pár krokov a užívajte si raňajky z kuchyne michelinských kuchárov.

O ubytovaní

V krásnej, historickej budove v centre mesta nájdete luxusný Hotel Prestige Budapest **** superior. K Dunaju je to len 200 metrov, k Reťazového mostu 300 m, k Bazilike sv. Štefana 600 metrov a k Budínskému hradu približne 850 metrov. K tomu všetkému pridajte skvelú dopravnú dostupnosť a máte úžasný východiskový bod pre vaše výlety a zároveň prepychové ubytovanie s maximálnou starostlivosťou.

Kde budete spať?

Vo všetkých hotelových izbách môžete využiť individuálne nastaviteľnú klimatizáciu, káblovú TV s plochou obrazovkou, telefón, minibar, trezor, príslušenstvo pre prípravu kávy a čaju, minerálku, belgickú čokoládu a štýlovú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou, županom, prezuvkami, fénom. K dispozícii je tiež vankúšové menu. Z niektorých izieb si užijete výhľad do ulice, z iných na nádvorie.

Na čom si pochutnáte?

Moderná reštaurácia Costes Downtown priamo v hoteli sa pýši Michelinskou hviezdou, preto môžete právom očakávať jedinečný chuťový zážitok. Raňajky sa podávajú formou rozšíreného kontinentálneho bufetu.

Kde budete relaxovať?

Relax a fitness zóny v hoteli vám ponúknu skromné, no úplne dostačujúce zariadenia pre relax i ponaťahovanie sa. Fínska sauna aj vírivka sú k dispozícii celý deň v rámci otváracích hodín počas pobytu. Vo fitness zóne nájdete zase bežecké pásy, Elliptical, cyklotrenažéry a činky.

Cestujete s deťmi?

Po dohovore je možnosť opatrovania detí.

Niečo naviac

V hoteli pôsobí tiež požičovňa áut.

Prestige Hotel Budapest ****superior

Prestige Hotel Budapest ****superior

Vigyázó Ferenc U. 5. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Iconic Avantgarde Kft. IČ: 01-09-389366


+36 1 920 1000

prestigereservation@zeinahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 28 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,3 km