Vydajte sa do Tapolca pri Balatone s nádhernými jaskyňami a nechajte sa rozmaznávať v luxusnom Hunguest Hoteli Pelion ****. Čaká vás polpenzia a neobmedzené wellness so zážitkovými bazénmi aj bohatý športový program. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.

O ubytovaní

Hunguest Hotel Pelion **** sa nachádza v mestečku Tapolca v blízkosti jazera Balaton (12 km). Hotel je unikátny tým, že sa priamo pod ním rozprestiera krasová jaskyňa, v ktorej si hostia môžu užívať jedinečnú liečivú mikroklímu. Pár krokov od hotela sa nachádza aj slávna jaskyňa Topolca (300 m). V blízkom kúpeľnom meste Keszthely (25 km) môžete navštíviť nádherný zámok či zaujímavé múzeá. Obľúbeným cieľom turistov je tiež malebný Hévíz (30 km) so slávnym termálnym jazerom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe. Väčšina izieb má balkón a je vybavená klimatizáciou, televízorom, telefónom, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa pripravujú lahodné pokrmy maďarskej a medzinárodnej kuchyne. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bufetu. Obľúbený nápoj či ľahké občerstvenie vám radi pripravia v lobby bare, kde prebiehajú aj večery s príjemnou hudbou. V letnom období sú v prevádzke gril a bar pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Hotel má vlastné wellness centrum, kde si užijete dokonalý odpočinok. Nájdete v ňom bazén s termálnou vodou, vonkajší bazén, vírivku, bazénik pre deti i zážitkové kúpele. Milovníci saunovania si prídu na svoje vo fínskej, infra, bio a parnej saune. Dopriať si môžete aj niektorú z masáží a kozmetických procedúr. Miestna termálna voda tryská z hĺbky 224 m, má teplotu 37 °C a obsahuje horčík, vápnik a minerálne látky. Pomáha pri reumatických a kĺbových ochoreniach, chronických zápaloch chrbtice i zlomeninách.

Cestujete s deťmi?

Veľa hier a hračiek čaká na malých hostí v Clube Pinocchio, kde na deti dohliadnu školené učiteľky. Ďalej je súčasťou hotela detský bazén, herňa a ihrisko.

Niečo naviac

Hotel ponúka širokú škálu možností športového a voľnočasového vyžitia. Tešiť sa môžete na 2 kurty na squash, fitness, vonkajšiu telocvičňu, minigolf či streľbu.

Hunguest Hotel Pelion ****

Hunguest Hotel Pelion ****

Köztársaság tér 10 , Tapolca
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 01-10-140409


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Minibar
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1 km