Užite si pobyt v luxusnom Saliris Resort - Spa & Konferencia Hoteli **** chodbou priamo prepojenom s termálnymi kúpeľmi s 1 900 m² vodnej plochy, 17 vnútornými a vonkajšími bazénmi a soľným kopcom. Navyše vás čaká polpenzia.

O ubytovaní

Saliris Resort - Spa & Konferencia Hotel **** sa nachádza v maďarskom meste Egerszalók. Táto lokalita je unikátna vďaka terasovitým jazierkam, ktoré na stráňach vytvorila termálna voda. Okrem výletov do okolitej krásnej prírody sa môžete vydať do kúpeľného mesta Eger (9 km), kde nájdete veľa historických pamiatok vrátane starovekého hradu, hvezdárne či arcibiskupského paláca. Okolie hotela je známou vinárskou oblasťou a rozhodne stojí za to navštíviť niektorú z vínnych pivníc.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vo dvojlôžkovej izbe typu Standard s terasou. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, telefónom, WiFi pripojením, minibarom, trezorom, kávovarom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Počas dňa sa môžete občerstviť jedlami z menu hotelovej reštaurácie. V ponuke sú tradičné pokrmy maďarskej i medzinárodnej kuchyne v modernom háve, a tiež široký výber vín. Obľúbený miešaný nápoj, vynikajúcu kávu a ľahké občerstvenie na vás čaká v bare.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre na vlastnej koži vyskúšate blahodarné účinky miestnej termálnej vody s teplotou 65 - 68 °C. Tento termálny prameň je vhodný napríklad pre ľudí s ochoreniami pohybového aparátu, kardiovaskulárnymi chorobami a psoriázou. Súčasťou wellness s rozlohou 1 900 m² je celkom 17 vnútorných i vonkajších bazénov, vírivky, liečebné kúpele aj detský bazénik s atrakciami. Pre milovníkov saunovania je pripravený saunový svet s fínskou, bio a parnou saunou. Športovci si môžu dať do tela vo fitness centre.

Cestujete s deťmi?

Pre deti sú pripravené vnútorné i vonkajšie bazéniky so zábavnými prvkami. V hoteli sa nachádza herňa a na vonkajšom priestranstve nájdete obľúbené ihrisko. Deti i dospelí si užijú zábavu v hracej miestnosti vybavenej biliardovým stolom, stolným futbalom, šípkami a kartami.

Niečo naviac

Názov Saliris znamená "slaná dúha". Odkazuje na jednej strane na soľný kopec s minerálnymi terasovitými útvarmi, ktorý sa stal symbolom mesta Egerszalók. A na druhej strane k rozmanitej ponuke služieb, ktoré stredisko ponúka. Okolie Egerszalók je jedným z najznámejších miest v Maďarsku, kde liečebným účinkom termálnych prameňov napomáhajú pozitívna sila a vibrácie.

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel ****

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel ****

Forrás u. 6. , Egerszalók
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
15 m
Zastávka
0,2 km