Oddýchnite si v známom kúpeľnom meste Györ. Hotel Konferencia *** v centre mesta a len 700 m od kúpeľov ponúka chutnú polpenziu a neobmedzený vstup do bazéna a sauny. Dieťa do 4,9 rokov má pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Hotel Konferencia *** leží v samotnom centre obľúbeného mesta Györ. Neďaleké termálne kúpele Rába-Quelle (600 m) ponúkajú prekrásne panoramatické výhľady na historický stred mesta. Győr je plný barokových pamiatok, malebných uličiek, námestí i múzeí. Doslova pár krokov od hotela sa nachádza krásna promenáda starého mesta, romantické nábrežie Dunaja, biskupský palác Püspökvár (250 m) a bazilika Nanebovzatia Panny Márie (70 m). Milovníci zvierat sa môžu vydať na výlet do zoologickej záhrady (4 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe s krásnym výhľadom na protiľahlú barokovú baziliku Panny Márie. Izby sú vybavené televíziou, telefónom, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete na lahodné pokrmy maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Ráno si vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Večer sa v hotelovej reštaurácii podávajú servírované večere. Za priaznivého počasia si môžete vychutnať jedlo aj na terase.

Kde budete relaxovať?

Po dlhom dni si oddýchnete v hotelovom bazéne a saune. Dopriať si môžete aj masáž.

Hotel Konferencia ***

Hotel Konferencia ***

Apor Vilmos püspök tere 3 , Györ
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rábakész Kft. IČ: 08-09-008172


+36 96 511 450

reception@hotelkonferencia.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,3 km