Zájdite si na dovolenku s celou rodinou a užite si ubytovanie v Hungária Panzió necelý kilometer od unikátnych jaskynných kúpeľov. V penzióne vás čakajú sauny, soľná jaskyňa a solárium. Na deti čaká ihrisko a herňa.

O ubytovaní

Hungária Panzió *** sa nachádza na kraji Miskolca (Miškovca), najväčšieho mesta v severnom Maďarsku. Veľkým lákadlom je umiestnenie neďaleko slávnych kúpeľov Miskolc Tapolca (850 m). Tie sú, ako prírodné jaskynné kúpele, svetovým unikátom a ich história siaha až do 16. storočia. Čaká tu rovno 7 termálnych bazénov, vonkajšie kúpalisko so 6 bazénmi (z ktorých sú 3 pre deti), saunové centrum a zaujímavá ponuka relaxačných a liečebných procedúr.

Pár stoviek metrov od ubytovania nájdete tiež park Miskolctapolca (650 m) s tuzemskými aj exotickými drevinami, vrátane niekoľko storočí starých stromov, Zážitkový park Miskolctapolca (550 m) s plochou 1 000 m² s 25 prekážkovými a lanovými dráhami vo výške 3-9 m alebo bobovú dráhu (600 m) s dĺžkou 800 m, ktorá je v prevádzke po celý rok. Pre milovníkov adrenalínu je o kúsok ďalej ešte aréna pre elektrické motokáry Avalon (2 km) s 560 m dlhou traťou.

Dlhší výlet si môžete urobiť na hrad Diósgyőr (12,3 km) z 13. storočia, do krásneho parku Tündérkert (11 km) alebo do zoologickej záhrady Miskolc (16 m). Skvelým zážitkom je aj jazda lesnou železnicou z Miskolca cez Lillafüred až do horskej dedinky Garadna. Môžete tiež vystúpiť už v Lillafürede (19 km) a zájsť si na prehliadku Jaskyne sv. Štefana s krásnou kvapľovou výzdobou, paláca Palotaszálló na brehu jazera Hámori alebo farmou na pstruhy Lillafüred.

A potešíme nakoniec aj milovníkov vína, Miskolc sa totiž nachádza neďaleko známej vinárskej oblasti Tokaj (50 km), a tak vynikajúce miestne víno ochutnáte skoro na každom kroku. Okrem toho je Tokaj súčasťou Zoznamu pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 32 komfortných izieb s dreveným nábytkom. Väčšina z nich má vlastný balkón, kde si môžete za pekného počasia posedieť, a klimatizáciu (za príplatok), ktorú oceníte v sparnom lete.

Dvojlôžková izba je vybavená káblovou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom na vlasy. K dvojlôžkovej posteli je tu možné pridať ešte prístelku, ubytuje tak až 3 osoby. Môžete voliť medzi variantom s balkónom a bez balkóna.

Apartmán ubytuje až 4 osoby v 2 samostatných izbách, aj vo väčšom počte tak budete mať dostatočný pokoj a súkromie. Nechýba WiFi pripojenie, televízia, chladnička či vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka okrem talianskej pizze aj tradičné maďarské špeciality a bohatý výber nápojov.

Kde budete relaxovať?

Dokonalý odpočinok zažijete v hotelovom wellness centre, kde na vás čaká vírivý bazénik s hydromasážou (31 °C), infrasauna, fínska sauna, odpočinkové ležadlá a prístroj Flábelos - vibračná fitness plošina.

Cestujete s deťmi?

Vďaka vonkajšiemu ihrisku so šmykľavkami, trampolínou a pieskoviskom si dovolenku užijú aj vaše deti. Za nepriaznivého počasia čaká množstvo hier vo vnútornej herni.

Niečo naviac

Nudiť sa v penzióne Hungária rozhodne nebudete. Jeho súčasťou sú aj kurty na squash. O vašu zábavu sa ďalej postará stolný futbal, stolný tenis a air hokej.

Hungária Panzió ***

Hungária Panzió ***

Csabai út 7 , Miskolc
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PAX & CARITAS Kft. IČ: 11441906-2-05


+36 46 432 884

hungariapanzio@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,4 km