Užite si netradičný pobyt priamo na farme so zvieratkami. Farma Jerusalem blízko Příbramu vám ponúkne príjemný pobyt s ľahkými raňajkami z domácich zdrojov. Navyše sa môžete tešiť na privátnu fínsku saunu a horúci sud, kde budete tráviť toľko času, koľko budete chcieť. Ako milá pozornosť na vás v izbe bude čakať fľaša vína.

O ubytovaní

Dokonalým miestom pre únik z mesta je Farma Jerusalem, kde zažijete pobyt plný nezabudnuteľných zážitkov. Nachádza sa v malebnej dedinke Jerusalem neďaleko Příbramu a môžete sa tešiť nielen na odpočinok v prírode či wellness, ale predovšetkým na zvieracích obyvateľov farmy, ktorí vám spríjemnia každý deň.

Chcete si zajazdiť na poníkovi, pohrať sa s roztomilými mačičkami, alebo napríklad nakŕmiť kozy a ovečky? Žiadny problém, pretože pre tieto aj iné zvieratká je farma domovom. Navyše sa tu môžete naučiť podojiť kravu, vyrobiť si vlastný syr či jogurt a veľa ďalšieho. Pobyt je teda ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré sa rady dozvedia o živote na farme.

Skvelým výletným cieľom je iba 3 km vzdialené mesto Příbram, ktorého dominantou je barokový pútnický areál Svätá Hora (6 km). K návšteve tu láka aj Banícke múzeum (6,6 km), kde nahliadnete do zaujímavých expozícií, banských stavieb, a dokonca sa zveziete banským vláčikom. Deťom urobíte radosť aj prehliadkou bane Drkolnov (7 km) s unikátnou technickou pamiatkou v podobe vodného kolesa s priemerom 12,4 m. Na záver zídete do banských hlbín po 51 m dlhej šmykľavke, čo je atrakcia obľúbená u malých aj veľkých návštevníkov.

Parádne podmienky pre turistiku aj cyklistiku ponúka CHKO Brdy. Urobte si výlet napríklad k Padrťským rybníkom (28 km), po brdskom hrebeni, ku zrúcanine hradu Valdek (26 km), k pozostatkom kláštora Teslíny (31 km) alebo loveckému zámočku Tři trubky (25 km).

Kde budete spať?

Počas pobytu sa vašim domovom stane dvojlôžková izba, v ktorej sa dokonale snúbia tradičné materiály s moderným komfortom. Súčasťou izby je priestranná vlastná kúpeľňa s toaletou, sprchou a umývadlom. Súčasťou vybavenia je WiFi pripojenie, klimatizácia, televízia a malá kuchynka. Na izbu je možné umiestniť jednu prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa tešte na ľahké raňajky. Pochutnáte si na domácom jogurte, syre, mlieku či müsli.

Kde budete relaxovať?

Stačí vyjsť z izby a ocitnete sa v relaxačnej zóne, kde na vás čaká horúci sud s vírivkou a fínska sauna s krásnym výhľadom na výbeh poníkov.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká na farme veľa zážitkov so zvieratkami. Zajazdia si na poníkoch, pohladia mačičky v mačacej kaviarni a nakŕmia ovce, kravy či kozy. O zábavu za každého počasia sa postará veľký detský kútik plný hier a hračiek.

Farma Jerusalem

Farma Jerusalem

Jerusalem 1 , Příbram
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Susanna Marie Menius Čermáková IČ: 72519479


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4,2 km

Tipy na výlet

Brdy

Brdy Tip na výlet

Brdy - najvyššie rýdzo české pohorie v Českej republike, ktoré na vlastnej koži spoznalo prenikanie človeka do krajiny, intenzívnu honbu za prírodným bohatstvom i obdobie romantickej turistiky. Historické stopy sa pre civilizačnú nedotknutosť brdskej vrchoviny dochovali v podobe, ktorá inde nemá obdobu. Ak pridáme fakt, že ide o najrozľahlejší pustý a málo premenený kraj v samotnom srdci Čiech, nájdeme jedinečný fenomén. Pre verejnosť boli Brdy sprístupnené od apríla 2016.

Viac informácií
Orlická priehrada
Orlická priehrada
Zámok Orlík nad Vltavou
Zámok Orlík nad Vltavou
Hrad Zvíkov
Hrad Zvíkov