Doprajte si relax v krásnej prírode neďaleko Prahy. Palace Inn Hotel & Grill Restaurant **** vás nadchne dobovým exteriérom aj interiérom a skvelou lokalitou neďaleko niekoľkých prírodných parkov a hradu Karlštejn a v blízkej vzdialenosti od centra Prahy. Tešiť sa môžete aj na výborné raňajky či polpenziu a podľa variantu aj na luxusný oddych vo wellness s Proseccom.

O ubytovaní

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant **** sa nachádza v Jílovišti, približne 20 km od centra Prahy a ponúka jedinečné ubytovanie v citlivo zrekonštruovanej historickej budove. Očarí vás nielen pôsobivou architektúrou, ale aj bohatou kinematografickou tradíciou a originálnymi modelmi áut z čias Elišky Junkovej. Pokojné okolie volá na výlety a zaujímavé aktivity, vďaka blízkosti hlavného mesta navyše nezostanete ochudobnení ani o krásne pamiatky a kultúrny život.

Prechádzkou sa môžete vydať k Černolickým skalám (3,3 km) či rozhľadne Korunka (4,3 km), na dosah budete mať rovno dve golfové ihriská – Líšnice a Prague City Golf, a v lete si užijete vodné športy na priehrade Vrané nad Vltavou (8 km). Jej okolie je navyše ideálne na výlety aj v chladnejších mesiacoch, nájdete tu napr. vyhliadku Kateřina,, vyhliadku na Vltavu alebo Škroupovu vyhliadku. Milovníci zvierat môžu navštíviť Kontaktný Zoopark vo Zvoli (17,6 km), kde si zblízka prezrú mačkovité šelmy, plazy a ďalšie exotické zvieratá.

Na dlhší výlet za prírodnými krásami vyrazte do chránenej krajinnej oblasti Český kras (7,5 km) alebo do prírodných parkov pri Prahe, ako je Botič-Milíčov (26,3 km) alebo Radotínsko– Chuchelský háj (16,8 km). História na vás dýchne pri návšteve slávneho Karlštejna (14,1 km) alebo pozostatkov hradu Karlík (8,5 km), no a samozrejme pri skúmaní centra Prahy so Staromestským námestím, slávnym orlojom, Karlovým mostom, Pražským hradom a ďalšími významnými pamiatkami. V zime si potom nenechajte ujsť kúzelné vianočné trhy na niekoľkých pražských námestiach.

Kde budete spať?

Hotel ponúka 15 štýlových izieb a apartmánov s dobovým interiérom a krásnym vyrezávaným nábytkom. Váš komfort zaistí kúpeľňa s WC a vaňou, klimatizácia a WiFi pripojenie.

  • Izba Economy meria 20 m² a je vybavená veľkou manželskou posteľou.

  • Izba Standard má plochu 48 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami a pracovne s písacím stolom a kreslami, kam je možné pridať ďalšie dve lôžka.

  • Rodinný apartmán ponúkne veľkorysých 100 m², na ktorých nájdete spálňu s manželskou posteľou, izbu s dvomi oddelenými lôžkami a obývaciu miestnosť s posedením a písacím stolom. K dispozícii budete mať aj dve kúpeľne.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia ponúka pestrý výber pokrmov českej i medzinárodnej kuchyne, ochutnať môžete napríklad obľúbené rebierka, burgre alebo krevety. Každý víkend je v ponuke špeciálne medzinárodné menu (Mexiko, Amerika, Španielsko a iné).

Kde budete relaxovať?

Na odpočinok môžete využiť horúcu fínsku saunu a moderné vonkajšie vírivky s hydromasážou a svetelnými efektmi. Priamo v hoteli nájdete aj solárium.

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant ****

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant ****

Všenorská 45 , Jíloviště
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Palace inn s.r.o. IČ: 21050058


724 598 005

info@palace-inn.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
23,8 km
Zjazdovka
35,4 km
Bežkovanie
4,9 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Hrad Karlštejn
Hrad Karlštejn
Prírodný park Botič - Milíčov
Prírodný park Botič - Milíčov
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha