Na dovolenke v srdci Šumavy si dokonale oddýchnete od všedného zhonu. Penzión U Pstruha vám ponúkne komfortné izby pre páry aj rodiny, zábavnú herňu a výdatnú polpenziu. V okolí si užijete množstvo príležitostí na výlety, zaujímavé náučné trasy, skvelé cyklotrasy a najmä nádhernú šumavskú prírodu.

O ubytovaní

Penzión U Pstruha nájdete v obci Modrava, priamo v srdci šumavskej prírody. Lokalitu si zamilujú nadšení turisti, cyklisti aj rodiny s deťmi. V lete nebudete mať núdzu o príležitosti na výlety, v zime zase patrične zužitkujete hustú sieť bežkárskych trás i neďaleké zjazdovky.

V okolí nájdete hneď niekoľko zaujímavých výletných cieľov. Navštívte napríklad Hauswaldskú kaplnku (8,4 km) s prameňom liečivej vody alebo 200 rokov starý Vchynicko-tetovský plavebný kanál (6,7 km). Vydať sa môžete aj do údolia rieky Vydry, Povydří (7,2 km), kadiaľ vedie zaujímavý náučný chodník. Začína sa u Antýglu (4,4 km), bývalého karloveckého dvorca zo 16. storočia, a vedie až k Čeňkovej píle (11,5 km) z 19. storočia.

V zime si zájdite zalyžovať napríklad do ski areálu Nové Hutě (17,6 km) s 1 050 m dlhým lyžiarskym vlekom, lyžiarskeho areálu Zadov (22,3 km) so 7 zjazdovkami o celkovej dĺžke 4, 5 km alebo do ski areálu Kašperskej hory (23,9 km), ktorý je skvelým variantom pre rodiny s deťmi. Náročnejší lyžiari môžu vyraziť aj do trochu vzdialenejšieho strediská Špičák (42,6 km), ktoré sa so svojimi 14 svahmi radí k najlepším lyžiarskym strediskám na Šumave.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou s uterákmi, ktorá je vybavená dvoma posteľami, písacím stolom, malou chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a WiFi pripojením k internetu.

Pre väčšie skupiny je vhodná rodinná izba. Tá sa skladá z dvoch oddelených miestností a môže byť vo variante so 4 alebo 5 lôžkami. Izba má vlastnú kúpeľňu s uterákmi a k vybaveniu patrí malá chladnička, rýchlovarná kanvica a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si potrpia na poctivú domácu kuchyňu. Tešiť sa môžete na bohaté raňajky formou bufetu a výdatné dvojchodové večere, počas dňa si poseďte na slnečnej vonkajšej terase so šálkou kávy a zákuskom.

Niečo naviac

Pri nepriazni počasia sa zabavíte v herni penziónu, kde na vás čaká biliard, futbal a šípky. K dispozícii budete mať aj úschovňu bicyklov a lyží.

Penzion U Pstruha

Penzion U Pstruha

Modrava 41 , Kašperské Hory
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
happy cleaning s.r.o. IČ: 08118175


+420 602 578 877

info@upstruha.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
8 km