Vydajte sa na pobyt do Liberca a ubytujte sa v pokojnejšej okrajovej časti len kúsok od Ještědu. Pytloun Design Self Check-in Hotel **** ponúka komfortné izby aj chutné raňajky formou bufetu. V cene navyše máte ubytovanie v designových izbách Superior. V zime si užijete aj blízke ski areály.

O ubytovaní

Pytloun Design Self Check-in Hotel **** sa nachádza v pokojnej časti horami obklopeného severočeského mesta Liberec. Hlavnou dominantou celého Libereckého kraja je z diaľky viditeľná hora Ještěd s ikonickou rozhľadňou (7 km) na vrchole. Záleží len na vás, či horu zdoláte po svojich, alebo zvolíte cestu lanovkou.

V samotnom Liberci stojí za návštevu úchvatná novorenesančná radnica (4,5 km), botanická záhrada a tiež najstaršia česká zoologická záhrada (7 km) s chovom vzácnych tigrov bielych. Slávnu motoristickú minulosť mesta pripomína Technické múzeum Liberec (5 km) so zaujímavou expozíciou najrôznejších dopravných prostriedkov, Automúzeum v Pivovare Konrád (4 km) či rodný dom Ferdinanda Porscheho (3 km).

Liberec je ideálnym miestom na rodinnú dovolenku. Deti môžete vziať napríklad do moderného vedecko-zábavného centra iQLANDIA (3 km) alebo do DinoParku (4 km). Celá rodina užije veľa zábavy v Centre Babylon (3 km), ktorého súčasťou je obľúbený aquapark, lunapark a funpark.

Za zimnými športmi môžete vyraziť do Skiareálu Ještěd (5 km) či na Tanvaldský Špičák (25 km).

Kde budete spať?

Čaká vás ubytovanie v dvojlôžkovej izbe typu Superior. O vaše úplné pohodlie počas pobytu sa postará nielen pohodlná posteľ, ale aj WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, telefón a trezor. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, sušičom vlasov a sadou kvalitnej kozmetiky.

Na čom si pochutnáte?

O ten najpríjemnejší štart do každého dňa pobytu sa postarajú bohaté raňajky vo forme bufetu.

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Proletářská 195 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PDHLB Management s.r.o. IČ: 09309314


774 484 003

reservations.design@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,7 km
Zjazdovka
6,1 km