Vydajte sa na pobyt do Liberca a ubytujte sa v pokojnejšej okrajovej časti len kúsok od Ještědu. Pytloun Design Self Check-in Hotel **** ponúka komfortné izby aj chutné raňajky formou bufetu. V cene navyše máte ubytovanie v dizajnových izbách Comfort. Vydajte sa spoznať krásy Liberca a jeho okolia!

O ubytovaní

Pytloun Design Self Check-in Hotel **** sa nachádza v pokojnej časti horami obklopeného severočeského mesta Liberec. Hlavnou dominantou celého Libereckého kraja je z diaľky viditeľná hora Ještěd s ikonickou rozhľadňou (7 km) na vrchole. Záleží len na vás, či horu zdoláte po svojich, alebo zvolíte cestu lanovkou.

V samotnom Liberci stojí za návštevu úchvatná novorenesančná radnica (4,5 km), botanická záhrada a tiež najstaršia česká zoologická záhrada (7 km) s chovom vzácnych tigrov bielych. Slávnu motoristickú minulosť mesta pripomína Technické múzeum Liberec (5 km) so zaujímavou expozíciou najrôznejších dopravných prostriedkov, Automúzeum v Pivovare Konrád (4 km) či rodný dom Ferdinanda Porscheho (3 km).

Liberec je ideálnym miestom na rodinnú dovolenku. Deti môžete vziať napríklad do moderného vedecko-zábavného centra iQLANDIA (3 km) alebo do DinoParku (4 km). Celá rodina užije veľa zábavy v Centre Babylon (3 km), ktorého súčasťou je obľúbený aquapark, lunapark a funpark.

Za zimnými športmi môžete vyraziť do Skiareálu Ještěd (5 km) či na Tanvaldský Špičák (25 km).

Kde budete spať?

Čaká vás ubytovanie vo dvojlôžkovej izbe Comfort. O vaše úplné pohodlie počas pobytu sa postará nielen pohodlná posteľ, ale aj WiFi pripojenie, LCD televízor, minibar, telefón a trezor. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, sušičom vlasov a sadou kvalitnej kozmetiky.

Na čom si pochutnáte?

O ten najpríjemnejší štart do každého dňa pobytu sa postarajú bohaté raňajky vo forme bufetu.

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Pytloun Design Self Check-in Hotel ****

Proletářská 195 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PDHLB Management s.r.o. IČ: 09309314


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,7 km
Zjazdovka
6,1 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je mesto na severe Čiech siahajúce svojou históriou do 13. storočia. Mnoho ľudí si ho spojí iba s vysielačom Ještěd, mesto má ale svoje vlastné zaujímavosti. Za akýsi symbol obce môžeme považovať novorenesančnú radnicu, nájdeme tu ale aj krásne pamiatky baroka a klasicizmu.

Čo by ste nemali v Liberci minúť:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickú záhradu
  • Nezabudnite ani na moderné vedecké centrum iQLANDII s planetária, DinoPark alebo Technické múzeum.

Za relaxáciou zamierte do aquaparku s wellness centrom, ktoré je zariadené v štýle antických kúpeľov. Aquapark je súčasťou centra Babylon.

Viac informácií
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci
Zoo Liberec
Zoo Liberec
DinoPark Liberec
DinoPark Liberec