Vo Fontána Blue Marine Resorte zažijete dovolenku snov. V lete sa budete cítiť skoro ako pri mori, vďaka pláži a marine na brehu Lipna, v zime na vás zase čakajú zjazdovky a zimné športy. Po celý rok sa môžete kochať okolitou prírodou, navštevovať miestne wellness a užiť si zábavu s celou rodinou v lanovom centre, aquaparku alebo lesných atrakciách.

O ubytovaní

Fontána Blue Marine Resort sa nachádza priamo na brehu Lipna, v obci Frymburk. Rozsiahly rezort bude skvelým miestom na dovolenku s deťmi aj s partiou priateľov a ako v lete, tak v chladnejších mesiacoch na vás v okolí čaká množstvo zábavy.

V teplom období budú jednou z najlákavejších atrakcií pravdepodobne samotné Lipno. Užijete si tu rôzne vodné športy, môžete vyraziť na prechádzku loďou, alebo sa len tak opaľovať na pláži, ktorá k rezortu tiež patrí. Pokiaľ chcete zabaviť nezbedné ratolesti, vyrazte s nimi do Lanového parku Lipno (11,2 km) alebo na bobovú dráhu Slideland (11 km).

V zime na vás čaká Skipark Frymburk (5,9 km) s dvoma zjazdovkami a detským parkom, kde si okrem lyžovania môžete vyskúšať aj sánkovanie, bobovanie a tubing alebo kĺzačku na nafúknutej duši. A keby vás aj v zime lákali vodné radovánky, neďaleko nájdete Aquapark Frymburk (4,8 km) s toboganmi, divokou riekou a saunovým svetom.

A ak vás láka skôr pobyt v prírode, vydajte sa napríklad na Chodník korunami stromov (11,8 km), drevený visutý chodník s vyhliadkovou vežou a toboganom. Kúsok od tohto chodníka nájdete aj Kráľovstvo lesa Lipno (12,2 km), lesné ihrisko s trampolínami, lanovými mostami a zvieratkami.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 94 pohodlných, priestranných izieb. Každá je vybavená vlastnou kúpeľňou, LCD televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou. Väčšina má navyše vlastný balkón s výhľadom do krásnej juhočeskej prírody.

  • Dvojlôžková izba Standard s plochou 25 m² môže byť vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. V izbe nájdete aj písací stôl a posedenie s kreslami.

  • Dvojlôžková izba Superior je rovnako veľká (25 m²) aj totožne vybavená ako variant Standard, dočkáte sa ale štýlového dreveného nábytku Schloßmöbel.

  • Trojlôžková izba Standard ponúkne plochu 30 m², manželskú posteľ/oddelené lôžka, samostatné jednolôžko, písací stôl a posedenie s kreslami.

  • Trojlôžková izba Superior je o trochu väčšia, meria 32 m², a opäť sa môžete tešiť na štýlový interiér s nábytkom Schloßmöbel. Skladba vybavenia inak zostáva rovnaká (manželská posteľ/oddelené lôžka, samostatné jednolôžko, písací stôl a posedenie s kreslami).

  • Rodinná izba Standard sa skladá z 2 samostatných spální spojených chodbou a celkovo meria 42 m². Nechýbajú dvojlôžkové postele či pracovný stôl. Táto izba je bez balkóna.

  • Rodinná izba Superior naopak ponúka balkóny rovno 2, skladá sa totiž opäť z oddelených spální, z ktorých každá má vlastný balkón. Izby sú opäť vybavené štýlovým Schloßmöbel nábytkom.

Na čom si pochutnáte?

Menu hotelovej reštaurácie pozostáva predovšetkým z tradičných českých a európskych jedál. Miestni kuchári sa snažia zakomponovať do svojich jedál veľké množstvo sezónnych surovín a v teplých mesiacoch sa môžete tešiť aj na špeciality z grilu.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou rezortu je relaxačná wellness zóna. Tu si zaplávate v krytom bazéne, premasírujete unavené svaly vo vírivke, prehrejete sa vo fínskej saune alebo infrasaune a oddýchnete si v relaxačnej miestnosti.

Cestujete s deťmi?

Deti sa do sýtosti vybláznia na vonkajšom ihrisku s trampolínami alebo v detskej herni.

Niečo naviac

Okrem hotela či reštaurácie nájdete v rezorte aj prístavisko, pláž so športoviskami, cyklotrajekt alebo úschovňu lyží.

Fontána Blue Marine Resort

Fontána Blue Marine Resort

Hrdoňov 12 , Frymburk
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FONTÁNA HOTEL, s.r.o. IČ: 27165566


737234514

hotel.fontana@uamk.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,6 km
Zastávka
2,8 km
Aquapark
5 km
Zjazdovka
7 km
Bežkovanie
7 km