Oddýchnite si v pokojnom prostredí moravských kúpeľov Luhačovice. V Penzióne Pomněnka len kúsok od vychýrenej kúpeľnej kolonády si vychutnáte raňajky, kávu s dezertom aj fľašu kvalitného moravského vína. Kúpeľné prostredie nenásilne donúti relaxovať aj tých najväčších workoholikov.

O ubytovaní

Penzión Pomněnka nájdete len kúsok od luhačovickej kúpeľnej kolonády v pokojnej vedľajšej ulici. K zámku Luhačovice so zámockým parkom dôjdete za 11 minút, do centra ku kolonáde sa prejdete cca 10 minút a za 40 minút chôdze budete pri Luhačovickej priehrade. Ďaleko to nebudete mať ani do Vizovíc (20,1 km), na krásny zámok a rozhľadňu, alebo napríklad do Zlína (21,6 km), kde nájdete kúpalisko, obľúbenú zoo Lešná, zaujímavé architektonické pamiatky a ďalšie atrakcie.

Tešiť sa môžete aj na krásnu prírodu CHKO Biele Karpaty, na ktorej okraji sa Luhačovice nachádzajú – prejdite si krásne bielokarpatské lúky, navštívte chránenú oblasť Čertoryje (54 km) s Orchideovým náučným chodníkom alebo si urobte výlet po valašských pastvinách a dedinkách. V lete preskúmajte okolie na bicykli, korčuliach alebo pešo, v zime si nezabudnite vziať bežky na prechádzky Bielych Karpát a Luhačovického Zálesia v bielej stope. Navyše budete len 500 metrov od luhačovického lyžiarskeho vleku, užiť si tak môžete aj zábavu na zjazdovke.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej dvojlôžkovej izbe, vybavenej manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami. Niektoré izby umožňujú aj prístelku. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou, televíziu, telefón, chladničku a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je tiež menšia obľúbená reštaurácia, kde si pochutnáte na rôznych českých i medzinárodných špecialitách. Na vyžiadanie vám tu pripravia i bezlepkové pokrmy vhodné nielen pre celiatikov.

Penzion Pomněnka

Penzion Pomněnka

Příční 292 , Luhačovice
Česká republika

+420 577 113 211

info@penzionpomnenka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
1,2 km