Vila Arnau pochádza z roku 1914 a poskytuje ubytovanie v retro izbách, avšak k dispozícii sú aj tie modernejšie. Vychutnáte si raňajky formou bufetu, podľa variantu tiež servírované večere či fľašu vína. K dispozícii bude aj menšie wellness so saunou, vírivkou a ležadlami. Na dosah budete mať Zoo Dvůr Králové, Chodník korunami stromov, Jánské Lázně s aquaparkom a tiež množstvo ski areálov.

O ubytovaní

Vila Arnau sa nachádza v mestečku Hostinné v Krkonošiach. Dovolenka v tejto oblasti vám ponúka naozaj rozmanitý program. V zime to budete mať blízko do niekoľkých lyžiarskych areálov, napríklad do Jánských lázní (18 km) alebo Černého dolu (12,6 km). V okolí Hostinného je tiež množstvo bežkárskych chodníkov.

Jánské lázně si bohato užijete aj v teplejších mesiacoch, za návštevu stojí predovšetkým miestny aquapark (18,7 km) alebo Chodník korunami stromov (16,5 km), zábavný park s 1 500 m dlhou drevenou lávkou vedúcou cez les, 45 m vysokou vežou a náučným centrom, kde sa zabavia dospelí aj deti. Pre rodiny bude skvelým výletným cieľom aj obľúbená ZOO v Dvore Králové (19,4 km) so Safari parkom.

Milovníci histórie a architektúry si prídu na svoje priamo v Hostinnom, kde môžu navštíviť napríklad Františkánsky kláštor (600 m) alebo sa pokochať historickými domami s podlubím. Obľúbeným výletným cieľom je tiež Babiččino údolí (37 km), kde sa budete cítiť priam ako v knihe od Boženy Němcovej. Pozrieť sa môžete napríklad na zámok Ratibořice alebo Staré Bělidlo.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou. Súčasťou vybavenia je aj šatníková skriňa a rýchlovarná kanvica. Nechýba tu samozrejme ani Wi-Fi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba Standard môže byť vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami. Niektoré izby umožňujú aj prístelku na rozkladacej sedačke,

  • Dvojlôžková izba Retro zaujme dobovým interiérom a nájdete v nej manželskú posteľ.

  • Trojlôžková izba Standard disponuje manželskou posteľou a samostatným jednolôžkom.

  • Štvorlôžková izba ponúkne štyri samostatné jednolôžka a posedenie s pohovkou a kreslom.

  • Päťlôžková rodinná izba zahŕňa manželskú posteľ, tri samostatné jednolôžka a malú pohovku na posedenie.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vily, ladenej do prvorepublikového štýlu, si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni. Súčasťou je aj bar, kde si po dobrom jedle môžete vychutnať pohár vína alebo iný obľúbený nápoj. Za pekného počasia si môžete posedieť na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom nemusíte chodiť ďaleko. Priamo na prízemí penziónu nájdete malú wellness zónu, ktorá pozostáva z parnej alebo suchej sauny, vírivky a odpočinkových ležadiel.

Vila Arnau

Vila Arnau

Hostivínská 414 , Hostinné
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Radomil Mach IČ: 16066651


+420 773 634 450

vilaarnau@email.cz

Check In
15:00 - 17:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
100 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
15 km
Zjazdovka
12 km