Kam sa vydať za odpočinkom a liečebnými procedúrami? No predsa do Karlových Varov. Hotel Royal Regent **** ponúka komfortné izby, chutnú polpenziu v štýlovom prostredí, wellness centrum s bazénom, vírivkami a saunami, ale aj množstvo ozdravných procedúr. Na mieste je k dispozícii lekár a nutričný terapeut.

Overené Travelkingom

“Osobne by som hotelu udelil aj viac ako 4 hviezdy. Interiér je čistý a moderný. V hotelovej reštaurácii som si skvele pochutnal a v Balneu bolo na výber naozaj z veľkého množstva procedúr. Najviac sa mi ale páčilo výnimočné wellness s panoramatickým výhľadom z terasy. Myslím, že z pobytu v Hoteli Royal Regent si odnesiete len príjemné spomienky a dojmy.”

Jozef Benovič - Obchodný tím
Osobne overené v: Auguste 2021

O ubytovaní

Hotel Royal Regent **** sa nachádza v samotnom srdci Karlových Varov a ponúka ideálnu polohu pre objavovanie najkrajších miest tohto kúpeľného mesta. Stačí prejsť park Dvořákove sady a dostanete sa na Mlýnsku kolonádu (200 m). Príjemnou prechádzkou pozdĺž rieky Teplá môžete pokračovať cez Tržnú kolonádu (600 m) až k známej Vřídelnej kolonáde (800 m) s legendárnym prameňom Vřídlo. Pokiaľ budete pokračovať ešte ďalej, narazíte na veľkolepú budovu Grandhotela Pupp (1,4 km). Ako na dlani uvidíte Karlove Vary z mnohých neďalekých vyhliadok, ako sú napríklad Jelení skok (800 m), rozhľadňa Diana (2 km) či vyhliadka Karla IV. (1,4 km). Počas pobytu v najkrajších kúpeľoch v Česku môžete navštíviť aj Interaktívnu galériu v Becherovej vile (350 m), múzeum Becherovky (1 km) alebo skláreň Moser (4 km). Za zimnými športmi môžete vyraziť na svahy skiareálov na Božom Dare (22 km), na Klínovci (24 km) alebo v Jáchymove (18 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v jednej z 81 štýlových izieb v 2 budovách. K vášmu pohodliu vo vybavení nechýba WiFi pripojenie, satelitná televízia, minibar, trezor a telefón. V kúpeľni nájdete reproduktory aj kozmetiku značky Nature Philosophy s vôňou zeleného čaju.

  • Izby Classic sa nachádzajú v budove A aj B a majú plochu minimálne 23 m². Ponúkajú sa vo variante s manželskou posteľou kráľovských rozmerov aj s dvoma oddelenými posteľami. V izbe je navyše pracovný stôl a malá pohovka, niektoré môžu mať aj balkón.

  • Izby Superior s plochou 26 m² nájdete v budove A aj B. Sú vybavené dvojlôžkovou posteľou kráľovských rozmerov a niektoré umožňujú aj prístelku. Nechýba pohovka na posedenie či pracovný stôl, naraziť môžete aj na francúzsky balkón alebo lodžiu.

  • Izby Vista Grand sú umiestnené na 6. poschodí hlavnej budovy A, a ponúkajú tak jeden z najkrajších výhľadov na Karlove Vary. Na ploche 26 m² tu nájdete manželskú posteľ kráľovských rozmerov, pracovný stôl a rozkladaciu pohovku, ktorá môže poslúžiť ako prístelka.

  • Apartmány Suite o ploche 42 m² majú svoje miesto vo vedľajšej budove B. Okrem samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou budete mať k dispozícii aj terasu, odkiaľ sa môžete kochať výhľadom na mesto.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu začnete veľkolepými raňajkami vo forme bufetu. Okrem teplých a studených raňajkových jedál nájdete na rautových stoloch pestrú ponuku diétnych pokrmov s ohľadom na kúpeľnú stravu. Pri výbere slaného a sladkého pečiva kuchári vždy pripravia aj nejaké prekvapenie, napríklad chutnú domácu bábovku. Nájdete tu aj bohatú ponuku mliečnych výrobkov, džemov či semienok a sušených plodov.

Vždy je k dispozícii bezlepkové pečivo. Na prianie je možné zaistiť bezlaktózovú formu raňajkového sortimentu. Pre malých stravníkov je pripravený špeciálny detský raňajkový raut. Pri raňajkovom raute nechýba nápojový automat na džús a vodu, 2 druhy čajov a niekoľko druhov kávy vrátane prekvapkávanej.

V reštaurácii sa podávajú aj večere, ktoré majú buď formu bufetu, alebo výberu z menu s pestrým šalátovým pultom. Vyberať si hostia môžu vždy z niekoľkých hlavných chodov a nechýbajú ani domáce zákusky, na pitie si môžete dať domácu limonádu, 2 druhy čajov, kefír alebo vodu. Na špičkovú kvalitu všetkých pokrmov dohliada hotelový šéfkuchár a nutričná terapeutka.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum Skyland umiestnené na najvyššom poschodí budovy. Priamo pod presklenou strechou tu nájdete veľký bazén s atrakciami a protiprúdom. Zohriať svoje telo môžete vo fínskej, parnej či morskej saune. Nechýba ani vírivka a odpočinková zóna s barom a letnou terasou na streche. Dopriať si tu môžete tiež množstvo druhov masáží a ďalších procedúr.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia si v hoteli užijú raňajky, počas ktorých je pre nich pripravený detský raut.

Niečo naviac

Hosťom je k dispozícii posilňovňa a telocvičňa na liečebnú gymnastiku.

Hotel Royal Regent ****

Hotel Royal Regent ****

Zahradní 2125/7 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
INTER spa service s.r.o. IČ: 26375133


+420 353 363 111

reservations@royalregent.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,5 km