Užite si parádnu dovolenku na južnej Morave len 9 km od obľúbeného Znojma. V Hoteli Styria *** vás čaká príjemné ubytovanie, chutná polpenzia aj relaxácia v krytom bazéne s protiprúdom. Navyše budete obklopení zaujímavými turistickými trasami a kúzelnými výletnými cieľmi.

O ubytovaní

Hotel Styria sa nachádza v juhomoravskej obci Chvalovice a ponúka pohodlné ubytovanie v malebnej krajine plnej viníc. V okolí vedie množstvo turistických a cyklistických trás, po ktorých môžete objavovať krásy prírody. Preskúmať môžete aj najdlhší vinársky chodník spájajúci 55 vinárskych obcí o celkovej dĺžke 189 km.

V obci Šaldorf-Sedlešovice (8 km) nájdete slávnu uličku Modrých pivníc, ktorá patrí k najkrajším miestam na Znojemsku. Mesto Znojmo (9 km) zase láka na historické jadro s kostolmi, renesančnými pamiatkami, krivolakými uličkami a romantickými vyhliadkami. Navštíviť tu môžete rotundu sv. Kateřiny (10 km), Znojemský hrad (10 km) a tiež Znojemské podzemie, ktoré tvorí najrozsiahlejší komplex podzemných chodieb v Česku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne vybavenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V izbe nájdete manželskú posteľ, úložný nábytok a televíziu.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na pokrmoch z mäsa, cestovinách, šalátoch a podobne. Na nápojovom lístku nechýba výber alkoholických aj nealkoholických nápojov, vrátane znojemského piva a regionálnych vín.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum s krytým bazénom s vyhrievanou vodou a protiprúdom. Hotel v sebe ukrýva tiež umelú jaskyňu s posedením, samoobslužným barom a vírivkou.

Hotel Styria ***

Hotel Styria ***

Chvalovice 175 , Chvalovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Business Activity Corporation s.r.o. IČ: 09873945


+420774044195

info@styriahotel.cz

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9 km
Zastávka
0,2 km