Užite si ubytovanie priamo v centre Prahy neďaleko Karlovho mosta a všetkých známych pamiatok. Hotel The Gold Bank **** ponúka moderné izby, raňajky formou bufetu a tiež fľašu vína pri príchode ako darček.

O ubytovaní

The Gold Bank Hotel sa nachádza v samotnom srdci Prahy neďaleko Hlavnej aj Masarykovej stanice (200 m). Väčšina hlavných pražských pamiatok leží v pešej vzdialenosti od hotela. Príjemnou prechádzkou dôjdete napríklad na Staromestské námestie s orlojom, Václavské námestie (1 km) alebo na Karlov most (1,5 km). Na Petřín (3 km) sa dostane pešo aj lanovkou a ďalej môžete pokračovať až k Pražskému hradu a Katedrále sv. Víta (3 km). Len pár minút chôdze od hotela je stanica metra liniek B a C, a tak sa ľahko dostanete aj ku vzdialenejším cieľom ako ZOO Praha, botanická záhrada (5 km) či Výstavisko Holešovice (3 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej klimatizáciou, WiFi pripojením, satelitnou televíziou a rýchlovarnou kanvicou. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom, toaletnými potrebami a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si vychutnáte raňajky vo forme bufetu.

Hotel The Gold Bank ****

Hotel The Gold Bank ****

Opletalova 40 , Praha 1
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HO, s.r.o. IČ: 07897898


226 250 904

reservation@urbancreme.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
100 m
Aquapark
19,2 km