Kúsok od historického Kroměříža nájdete Wellness penzión Zlobice ***+, v ktorom na vás čaká nielen vstup do wellness centra s vírivkou a saunou, ale aj výborné raňajky formou bufetu, 20% zľava na večere, procedúry (masáž a zábal), bowling i tenis.

O ubytovaní

Wellness penzión Zlobice ***+ nájdete len 6 km od historického mesta Kroměříž. Jedno z tých najzaujímavejších a najkrajších výletných miest, ktoré môžete navštíviť, ak sa tu ubytujete, je Arcibiskupský zámok s Květnou a Podzámeckou záhradou (6,7 km). Týmto to však ani zďaleka nekončí, prejdite sa aj k Chrámu sv. Jána Krstiteľa (6,3 km), o niečo ďalej potom k veternému mlynu vo Velkých Těšanech (14 km) či na Rozhľadňu Brdo (20 km).

Kde budete spať?

Moderné, elegantné izby penziónu sú vybavené TV s plochou obrazovkou, WiFi pripojením, trezorom, posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou budovy je reštaurácia pre verejnosť s domácou kuchyňou, kde si každý deň môžete vybrať obedové menu. K dispozícii je aj salónik, kde sa podávajú raňajky a večere.

Kde budete relaxovať?

Ubytovaním a stravovaním ponuka služieb zďaleka nekončí. Penzión má vlastné wellness centrum s vírivkou, fínskou, bylinkovou a infra saunou a relax zónou. Môžete si tu dopriať aj masáže a zábaly alebo liečebnú procedúru Kneippov chodník. Ďalej vás čakajú dve bowlingové dráhy s UV osvetlením, kde skvele zakončíte deň plný výletov.

Wellness Penzion Zlobice ***+

Wellness Penzion Zlobice ***+

Zlobice 45 , Zlobice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GONEZA s.r.o. IČ: 25341243


+420 724 794 224

recepce@penzionzlobice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
15 m