Prostredie Jeseníkov je balzamom na dušu samo o sebe. Ešte väčší odpočinok pre telo i dušu sa z neho stane po spojení s ubytovaním v 4* Wellness Hoteli Peras. Užite si tu relax, ako sa patrí - vďaka neobmedzenému vstupu do bazéna aj fitness, bohatým bufetovým raňajkám a prípadne aj trojchodovým večerám, popoludňajšiemu dezertu a mnoho výletných cieľov v okolí.

O ubytovaní

Jeseníky ponúkajú mnoho krás a jednou z nich je bezpochyby aj Wellness Hotel Peras ****. Nájdete ho v mieste s preukázateľne najčistejším ovzduším v strednej Európe, a to v obci Ludvíkov, medzi Vrbnom pod Pradědom a Karlovou Studánkou. Už to napovedá, že tu bude množstvo výletných cieľov - jedným z nich je priamo Karlova Studánka (4,4 km), kde nájdete parádne kúpele. Pokiaľ vás láka výlet do prírody, vydajte sa napríklad náučným chodníkom Biela Opava až k samotným vodopádom (10 km) alebo na samotný Praděd (15 km). V zime nechýba ani množstvo skiareálov, pričom najbližší lyžiarsky vlek nájdete už 650 metrov od hotela.

Kde budete spať?

V tomto štvorhviezdičkovom hoteli sa dočkáte krásneho ubytovania v jednej zo 14 izieb či apartmánov. V každom z nich vám poslúži okrem kvalitnej postele aj satelitná LCD TV, WiFi pripojenie, trezor, minibar, telefón, kávový a čajový servis a vlastná kúpeľňa s WC, sprchou a fénom.

Súčasťou niekoľkých izieb je aj balkón a do väčšiny z nich je možné pridať prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa dočkáte tradičných českých pokrmov i jedál medzinárodnej kuchyne, kedy celé menu je postavené na kvalitných a starostlivo vyberaných surovinách. Lokálne špeciality pre vás pripravujeme z regionálnych surovín. V lete si môžete pochúťky užiť aj na terase.

Kde budete relaxovať?

Krásne prostredie hotelového wellness centra vám ponúkne tri druhy sáun, vírivku, vnútorný bazén aj široký výber masáží a telových rituálov. V teplých mesiacoch vás poteší aj prírodné kúpacie jazierko s priezračne čistou vodou.

Cestujete s deťmi?

Deťom tu krásne poslúži vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

A to stále nie je všetko. Počas svojho pobytu využívajte fitness s cyklotrenažérmi, bežeckými pásmi, rebrinami a ďalším vybavením podľa ľubovôle. Ďalej si môžete za dodatočný poplatok prenajať vonkajší tenisový a squashový kurt, vnútornú boulderovú stenu, prírodnú lezeckú stenu s 5 cestami alebo zapožičať jazdné bicykle či elektrobicykle s prilbami, nordic-walkingové palice , horolezecké vybavenie a tiež tenisové či squashové rakety.

Wellness Hotel Peras ****

Wellness Hotel Peras ****

Ludvíkov 35 , Ludvíkov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Peras z.s IČ: 27001792


+420 607 968 222

info@peras.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,1 km
Aquapark
30 km
Zjazdovka
0,7 km