Zájdite si na dovolenku do Krkonôš a ubytujte sa v centre Harrachova s krásnym výhľadom na len pár krokov vzdialený ski areál a skokanské mostíky. Presne to na vás čaká v krásnom Pensione 7 s dlhoročnou tradíciou. Okrem privátneho wellness vás poteší aj fľaša vína, popoludňajšia káva s dezertom, chutná polpenzia či zapožičaním palíc na Nordic Walking. A že je čo v okolí objavovať!

O ubytovaní

Pension 7 *** nájdete priamo v centre Harrachova v krásnej krkonošskej prírode, s výhľadom na skokanské mostíky. Ubytovanie sa pre vás stane ideálnym východiskovým bodom, z ktorého budete mať na dosah ruky nielen prírodné krásy, ale aj zábavné turistické atrakcie. Obľúbené športové stredisko Harrachov vás nesklame v žiadnom ročnom období. V lete sa vydajte objaviť prírodné perly, ako je slávny Mumlavský vodopád (1,6 km), dajte do tela pri výstupe na Lysú horu (8,5 km) alebo rozhľadňu Štěpánku ( 9,5 km) v malebnom Kořenove.

Využite množstvo značených turistických trás i cyklotrás, ktoré vedú nedotknutou krajinou s nádhernými výhľadmi. S deťmi si prejdite Včelí náučný chodník (2,5 km) alebo ich nechajte vyblázniť sa v lanovom parku v Rokytnici nad Jizerou (6,5 km). A ak by vás sklamalo počasie, nezúfajte, aj tak máte v Harrachove a okolí čo podniknúť. Nájdete tu hneď niekoľko zaujímavých múzeí, ktoré spestria vašu návštevu Krkonôš novými poznatkami. Navštívte Banícke múzeum (1,6 km) s prehliadkou štôlne, zavítajte do Múzea skla (1 km), kde nahliadnete do tajov sklárstva alebo navštívte Ski múzeum (900 m), v ktorom objavíte aj 100 rokov staré exempláre.

V zime je, samozrejme, hlavným miestnym lákadlom lyžovania. Najbližší ski areál nesie názov Hilbert a ste u neho pešo za 3 minúty. Otestovať môžete tiež jeden z najväčších a najnavštevovanejších lyžiarskych areálov v ČR, Ski areál Harrachov na Čertovej hore (6,7 km). Moderný raj zimnej zábavy ponúka celkom 6,5 km zjazdoviek aj skvelé podmienky pre rodiny s deťmi. O nič menej zážitkov vás čaká v ski areáloch Paseky Nad Jizerou (14,4 km), Studenov (4,7 km) alebo Rokytnice (16,9 km).

Kde budete spať?

Tešiť sa môžete na útulné, komfortne vybavené izby v horskom štýle. Všetky disponujú satelitnou televíziou, WIFI pripojením, trezorom, posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

V nefajčiarskej reštaurácii Pensionu 7 sa príjemne občerstvíte najmä typickými krkonošskými a českými jedlami, kvalitnou kávou, dezertmi a ďalšími sladkosťami. Zastúpené sú aj pokrmy medzinárodnej kuchyne a ďalšie špeciality.

Kde budete relaxovať?

Penzión ponúka privátny wellness s fínskou saunou, vírivkou, relaxačnou miestnosťou aj čistiacou sprchou. Za príplatok je tu možnosť aj masáží.

Niečo naviac

V penzióne sa nachádza aj spoločenská miestnosť, veľmi slušne vybavená kuchyňa, televízia, herňa s biliardom, stolným tenisom a futbalom. Okrem toho je tu aj priestor na úschovu bicykla či lyží.

Pension 7

Pension 7

Centrum 617 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kateřina Ulrichová IČ: 66792495


+420 602 462 107

info@pension7.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v leteTip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn