V Penzióne Triola *** neďaleko Harrachova na vás čakajú skvelé raňajky formou bufetu, a predovšetkým úžasný relax v privátnej wellness zóne s vírivkou a fínskou saunou. Vďaka skvelej lokalite budete mať krásy Krkonošského národného parku ako na dlani, a o príležitosť na výlety tak rozhodne nebude núdza.

O ubytovaní

Penzión Triola *** nájdete v Krkonošiach, pri obci Kořenov, neďaleko Harrachova a ďalších horských rezortov. Už z jeho umiestnenia je jasné, že si tu užijete skvelú dovolenku v akomkoľvek ročnom období. V teplejších mesiacoch sa môžete tešiť na cykloturistiku a prechádzky krkonošskou prírodou, v zime ide zase o úplný raj pre lyžiarov a bežkárov.

Pripravte sa na množstvo zážitkov. Skalní fanúšikovia si môžu urobiť príjemnú prechádzku k Múzeu Járy Cimrmana (5,6 km), na nadšencov do histórie zase čaká niekoľko bunkrov a Múzeum ľahkého opevnenia Na Pomezí (4,9 km). V neďalekom Harrachove (6,5 km) láka k návšteve múzeum skla Novodad, banícke múzeum s 1 km dlhou podzemou štôlňou, alebo bobová dráha. Po krásach národného parku Krkonoše vás prevedie rozvetvená sieť turistických trás. Medzi obľúbené výletné miesta v okolí patrí Mumlavský vodopád (7,6 km), Kamenický vodopád (11,3 km) alebo rozhľadňa Štěpánka (6 km) na vrchu Hvězda.

V Harrachove si samozrejme aj skvele zalyžujete, napríklad na svahoch Ski areálu Hilbert, ktorý je ideálny pre deti a začínajúcich lyžiarov. Zdatnejší športovci môžu zamieriť Ski areálu Harrachov. V okolí sa nachádza ešte niekoľko atraktívnych lyžiarskych areálov, a to napríklad Tanvaldský Špičák (11,6 km), Rokytnica nad Jizerou (15,8 km) alebo Ski Arena Szrenica (20,4 km) vo Sklárske Porube, čo je jeden z najväčších a najobľúbenejších areálov v Poľsku. V Harrachove a okolí navyše čaká viac ako 100 km upravovaných bežeckých trás. Vyrazte napríklad rovno na Krkonošskú bežeckú magistrálu.

Kde budete spať?

Izby penziónu sú nedávno zrekonštruované a pohodlne zariadené, s pekným výhľadom do okolia. V každej je k dispozícii WiFi pripojenie k internetu.

  • Dvojlôžkové izby sú vybavené manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, ktoré ponúkajú aj možnosť prístelky. Izby nemajú vlastnú kúpeľňu, iba kút s umývadlom a tečúcou studenou a teplou vodou, sociálne zariadenie je spoločné na poschodí.

  • Rodinné izby ponúkajú väčší priestor a vyšší komfort. Každý má vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC, televíziu a sedací nábytok. K vybaveniu patrí aj manželská posteľ a izby umožňujú prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Miestna reštaurácia vás pohostí domácou krkonošskou kuchyňou, ale aj obľúbenými medzinárodnými špecialitami, vrátane čerstvo upečenej talianskej pizze.

V lete si môžete posedieť na vonkajšej terase a občerstviť sa v bistre s ponukou osvedčenej klasiky. Limonádu na výlet vám pokojne načapujú do pet fľaše.

Kde budete relaxovať?

V novej, privátnej wellness zóne si dokonale oddýchnete po aktívnom dni strávenom turistikou či lyžovaním. Čaká tu na vás vírivka s hydromasážou, farebným LED podsvietením a skvelým audio systémom, fínska sauna, ochladzovacia kaďa a relaxačná zóna s kreslami a ležadlami.

Penzion Triola ***

Penzion Triola ***

Kořenov 1264 , Kořenov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Active R sport s.r.o. IČ: 08118604


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Aquapark
33,4 km
Zjazdovka
0,9 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Harrachov
Harrachov
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Rokytnice nad Jizerou
Rokytnice nad Jizerou