Za vínom jedine na južnú Moravu! Užite si pobyt v Hoteli Schaller *** pri Znojme s raňajkami formou rautu aj dvojchodovými večerami. Sauny, wellness a slnko ukryté vo víne je ideálnou kombináciou pre dovolenku v akomkoľvek ročnom období. Čaká vás i prehliadka kláštora.

O ubytovaní

Hotel Pizzerie Jasany *** po celkovej rekonštrukcii sa nachádza v okrajovej časti Znojma. Za návštevu okrem mnohých miestnych pivníc a viníc rozhodne stoja aj neďaleké kultúrne a prírodné pamiatky. Priamo v Znojme nájdete napríklad Znojemský hrad (5 km), chránenú kultúrnu pamiatku, Lúcky kláštor (2,3 km), ktorý patrí k najväčším v ČR, alebo kostol svätého Mikuláša (3 km). Prejsť sa môžete aj znojemským podzemím (3 km).

Za prírodou vyrazte do Národného parku Podyjí (4 km) s nádhernými lúkami, skalnými útvarmi či kamennými mormi, alebo si urobte dlhší výlet do Chránenej krajinnej oblasti Pálava (45 km). Tu patria medzi obľúbené výletné ciele zrúcaniny Sirotčího hrádku a hradu Děvičky, uchváti vás ale iste aj samotná príroda v tejto oblasti. Pokiaľ patríte k aktívnejším jedincom, pozrite sa tiež do Aqualandu Moravia (39 km) s minerálnou vodou, 15 bazénmi a 20 toboganmi. Nakoniec si tu aj náležite oddýchnete, areál totiž ponúka aj 2 wellness centrá a 30 sáun.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou. Izby sú zrekonštruované, ladené do hrejivých farieb a vybavené masívnym dreveným nábytkom. Kúpeľňa je moderná, so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Pochutnáte si na bufetových raňajkách, ktoré sa podávajú v partnerskom Penzióne U Tří Jasanů. Tu nájdete aj vinársku reštauráciu, ktorá sa špecializuje na poctivú domácu kuchyňu a rustikálne pokrmy. Na obed či večeru si môžete objednať aj pizzu alebo iné špeciality, ktoré pripravujú priamo v hoteli.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli wellness zónu nenájdete, navštíviť ale môžete súkromné wellness centrum v Penzióne Tří Jasanů, ktorý je hneď oproti cez ulicu. Tu vám bude k dispozícii fínska sauna a parná komora.

Hotel Pizzerie Jasany ***

Hotel Pizzerie Jasany ***

Nový Šaldorf 165 , Nový Šaldorf
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Eva Molerová IČ: 62842099


+420 777 808 124

penzionutrijasanu@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od rybníka
14,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
45,5 km