Prežite dovolenku inak! Doprajte si romantický pobyt s ubytovaním v komnatách zámockého Chateau Hotelu Zbiroh s raňajkami v dobovej krčme U Rudolfovy kratochvíle a prehliadkou zámku so sprievodcom. Tešte sa aj na relaxáciu v unikátnom a bohatom wellness s bazénom, vírivkou a saunami.

Vedeli ste, že...?

Zámok sa pýši hneď niekoľkým NAJ. Je totiž NAJstarším šľachtickým hradom v Čechách, pýši sa NAJhlbšou studňou v celej Európe a tiež NAJstaršou hradnou vežou v Česku.


O ubytovaní

Chateau hotel Zbiroh nájdete neďaleko Prahy a Plzne v krásnom prostredí křivoklátskych lesov. Okolo zámku sa rozprestiera 60 hektárový anglický park. História šľachtického hradu Zbiroh, ktorý bol neskôr prestavaný na novorenesančný zámok, siaha až do 12. storočia.

Medzi vlastníkmi boli napríklad kráľ Přemysl Otakar II., cisári Karol IV., Zikmund a Rudolf II., preto sa prezýva Zámok troch cisárov. Prechádzky po okolí sú upokojujúce a nenáročné, Křivoklátsko je hotový balzam na dušu. Prejdite sa napríklad k Čertovej skále (2 km), k Podzbirožskému rybníku (2,5 km) alebo na hrad Točník (12,7 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v prepychových originálnych komnatách, ktoré sú vybavené čalúneným dreveným nábytkom. Každý z nich je síce iný, ale jedno majú spoločné - vo všetkých z nich sa budete cítiť ako v rozprávke.

Zámocké izby Deluxe (45 m²) ponúkajú komfortné ubytovanie s výhľadom do parku alebo na hradné nádvorie. Súčasťou je vlastná kúpeľňa s vaňou a vybavenie v podobe televízie, WiFi pripojenia, minibaru, trezoru, fénu a setu kozmetiky. Na izbu je možné umiestniť jednu prístelku alebo detskú postieľku.

Zámocké izby deluxe podkrovné (40 m²) ponúkajú komfortné ubytovanie v podkroví s výhľadom do zámockého parku a okolia. Ich kúzelnú atmosféru dotvárajú dobové trámy. Súčasťou je vlastná kúpeľňa s vaňou a vybavenie v podobe klimatizácie, televízie, WiFi pripojenia, minibaru, trezoru a fénu.

Na čom si pochutnáte?

V zámku sa nachádza stredoveká krčma U Rudolfovy kratochvíle s dobovou atmosférou, úžasným interiérom a ponukou originálnych špecialít. Súčasťou zámockých salónikov je tiež veľká novorenesančná sála Alfonsa Muchu, kde umelec namaľoval svoju slávnu Slovanskú epopej. Nechýbajú ani zámocké pivnice.

Kde budete relaxovať?

Skvostom hotela je unikátny wellness v sále z 12. storočia, v ktorom zasadal Přemysl Otakar II. Snáď ako jediný hotel na svete poskytuje Zbiroh túto jedinečnú formu relaxácie - tešiť sa môžete na krytý bazén, vírivú vaňu až pre 4 osoby, fínsku saunu a multifunkčnú vaňu.

Chateau Hotel Zbiroh *****

Chateau Hotel Zbiroh *****

Zbiroh č. p. 1 , Zbiroh
Česká republika

+420 378 771 452

hotel@zbiroh.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Zastávka
0,8 km