V Hoteli S-centrum Benešov *** si užijete športové aktivity ako biliard či stolný tenis, vstup do privátnej vírivky či sauny, ďalej do posilňovne s kardiozónou aj bohatou polpenziou. Navyše sa tešte na 20% zľavu na fínsku saunu a parnú saunu.

O ubytovaní

Hotel S-centrum Benešov *** nájdete v Posázaví v meste Benešov len necelých 9 km od zámku a zámockého parku Konopiště a 35 km od Prahy. Umiestnenie hotela je skvelé na výlety do prírody aj po pamiatkach a rôzne športové aktivity.

Kam ešte na výlet? Vydajte sa napríklad na Malý Blaník (25 km) so zrúcaninou kaplnky sv. Magdalény alebo Veľký Blaník (25 km) s drevenou rozhľadňou. A ak sa radi pozeráte do okolia, vystúpte na rozhľadňu Špulka (7,5 km). Tá je vysoká 38,5 metrov a uvidíte odtiaľto na Sněžku aj na Šumave. Nájdete u nej tiež náučný Vtáčí chodník, malý rybník s vodníkom a detské ihrisko s lanovými preliezkami a hrami.

Zaujímajú vás skôr hrady a zámky? Pozrite sa k hradu Český Šternberk (17,6 km), ktorý patrí k najstarším na českom území, alebo na zámky Jemniště (9 km) a Vlašim (18 km). Barokový zámok Jemniště vás očarí romantickou architektúrou i krásnou záhradou, na zámku Vlašim zase môžete navštíviť Múzeum Podblanicka.

A aby tých múzeí nebolo málo, z hotela to budete mať kúsok do Múzea motocyklov Konopiště (8,7 km) s 90 originálnymi exponátmi, Jawa múzea Konopiště (8,8 km) s ďalšími 120 exponátmi alebo do Vojenského technického múzea Lešany (19,6 km) s viac ako 700 historickými tankami, obrnenými vozidlami, motocyklami, kanónmi a ďalšou armádnou technikou.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v 24 izbách. Na výber sú dvoj- a trojlôžkové izby, ale aj rodinné varianty so štyrmi až piatimi lôžkami. Niektoré izby majú balkón.

Dvojlôžková izba meria 16 m² a je vybavená dvoma posteľami, ktoré možno nechať oddelene alebo spojiť na dvojlôžko. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a nechýba televízia, telefón a WiFi pripojenie.

Trojlôžková izba (16 m²) má vlastnú kúpeľňu so sprchou, WiFi pripojenie, televíziu aj telefón. Nájdete v ňom 3 jednolôžkové postele, 2 je ale možné spojiť do dvojlôžka.

Štvorlôžková izba pozostáva zo dvoch samostatných spální, v každej sú dve lôžka, ktoré je možné spojiť v manželskú posteľ alebo nechať oddelene. V izbe je jedna kúpeľňa so sprchovacím kútom, televízia, telefón a WiFi pripojenie.

Päťlôžková izba sa tiež skladá z dvoch spální, tie sú ešte oddelené chodbičkou. Zo všetkých izieb je najväčší a do jednej zo spální sa pohodlne zmestí aj detská postieľka. Izba má kúpeľňu so sprchovacím kútom, TV, WiFi pripojenie a telefón.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej hotelovej reštaurácii Grosso, ktorá sa špecializuje na taliansku kuchyňu, sa môžete tešiť na domáce cestoviny alebo pizzu priamo z pece na dubové drevo. Súčasťou menu sú ale aj české jedlá a rôzne medzinárodné špeciality.

V rámci polpenzie na vás čakajú výborné raňajky formou bufetu s pestrou ponukou pochutín. Večere sú síce servírované, malého výberu sa ale obávať rozhodne nemusíte, voliť môžete z až 10 jedál a ako zakončenie dostanete výborný domáci múčnik.

Kde budete relaxovať?

Odpočinok vám bezpochyby zaistí relaxačná zóna s vírivkou, saunou a parou so soľnou tryskou a hviezdnym nebom. V lete je k dispozícii vonkajší bazén. Objednať si môžete tiež príjemné masáže, ktoré vykonávajú certifikovaní maséri.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v reštaurácii k dispozícii detský kútik aj detské stoličky. Na recepcii vám radi zapožičajú spoločenské hry či maľovanky, k dispozícii je aj detská postieľka.

S-centrum Benešov ***

S-centrum Benešov ***

U Vodárny 2215 , Benešov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VHS HC Benešov, s.r.o. IČ: 25132466


+420 773 129 261

info@scentrum.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
34 km
Zjazdovka
12 km
Bežkovanie
8 km