Máte chuť na netradičnú dovolenku v Česku? Vydajte sa do Beskýd a ubytujte sa v areáli Na Mlýně, kde vás čakajú luxusné izby v podkroví mlyna, bohatá polpenzia a privátne wellness v relaxačnej kadi a sudovej fínskej saune. Naviac minigolf zdarma.

O ubytovaní

Areál Na Mlýně je štýlovým miestom na oddych uprostred beskydskej prírody v obci Kozlovice neďaleko obory Hukvaldy a na pravom brehu riečky Ondřejnice v blízkosti Palkovických hůrek. V zime vás potom poteší fakt, že k najbližšiemu ski areálu Palkovice to budete mať 6,9 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v podkroví hlavnej budovy mlyna z 16. storočia alebo v chatkách, ktoré ponúkajú dvojlôžkové izby či mezonet pre päť osôb. Izby sú ako sa patrí štýlovo zariadené, poskytujú však aj všetok komfort vrátane televízie, internetu a vlastnej kúpeľne.

Na čom si pochutnáte?

Spodné poschodie mlyna je prístupné verejnosti, rovnako ako koliba U Mlynářky, kde domácu kuchyňu skvele dopĺňajú kvasnicové špeciály z Kozlovice. Vy sa tu môžete tešiť na bohatú polpenziu - raňajky formou bufetu a dvojchodové večere.

Kde budete relaxovať?

Novo boli v areáli inštalované sauny v dubových sudoch s ochladzovacími bazéniky so studničnou vodou. Chvíľu relaxácie si doprajete aj v Kozlovických bečkách s vodou s teplotou 39 °C.

Niečo naviac

Prechádzajte sa po malebných zákutiach s rybníčkami, mlynskými náhonmi, záhony či kaplnkou sv. Floriana. V areáli vás tiež čakajú dobové domce, kováčska a debnárska dielňa či vonkajšie posedenie pri grile. Zahrať si môžete minigolf alebo vonkajší šach.

Na Mlýně

Na Mlýně

Kozlovice 130 , Kozlovice
Česká republika

+420 606356515

kozlovicky.mlyn@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,1 km
Zjazdovka
6 km