Užite si prepychový relax vo Vysokých Tatrách, a to v Grand Hoteli Bellevue ****. Získate celodennú vstupenku do nového wellness centra s bazénmi, vírivkami a bohatým saunovým svetom. Nechýba ani detské wellness a možnosť masáží či iných procedúr.

Grand Hotel Bellevue **** bol prvým ubytovacím zariadením v Československu s vlastným bazénom. Za tú dobu sa mnohé zmenilo. Aj dnes sa sem však môžete vydať za skvelým odpočinkom. V hoteli je novo vybudované wellness plné rôznych atrakcií. A navyše sa dnes pýši tým, že ich bazén je jeden z najväčších vo Vysokých Tatrách. Nie je sa čomu diviť. Bazén je dlhý 20 m, široký 10 ma hlboký 1,4 m. Teplotu má príjemných 28 °C. Tak čo, zaplávate si?

Priamo pri bazéne nájdete aj vírivky s parádnou teplotou 36 °C. K dispozícii je hydromasážna vírivka a tiež vírivka s morskou vodou. Nechýba ani Aqua bar, kde si môžete dať ľahkú desiatu alebo nápoj.

Pre rodiny s deťmi je tu detská wellness časť s dvoma bazénikmi (32 °C) a suchou saunou, ktorá je taktiež určená pre deti.

Ak sa chcete saunovať aj vy, zamierte do saunového sveta. Ten je určený len pre dospelých a ide o bezplavkovú zónu. K dispozícii vám tu bude bylinková parná sauna so svetelnou a zvukovou terapiou, klasická fínska sauna a tiež suchá soľná sauna. Poriadne osvieženie ponúka ochladzovací bazén, sprchy a ponorná kaďa. Poteší aj ľadová jaskyňa. A ako velia saunovacie postupy, po zohriatí a ochladení je potrebné relaxovať. Vydajte sa preto na horúce lehátka (tepidárium) alebo do relaxačnej miestnosti.

Pokiaľ počas dňa vo wellness vyhladnete, vydajte sa do hotelovej reštaurácie plnej slovenských i medzinárodných dobrôt.