Termálne vody Podhájskej sú preslávené hlavne pre svoju liečivú vodu a bohaté možnosti relaxu aj zábavy. Navštívte ich na jar alebo na jeseň a ubytujte sa v blízkom Penzióne Green House. Môžete sa tešiť na vstup do Aquamarin wellness v cene a tiež na zľavu do Rímskych kúpeľov.

O ubytovaní

Penzión Green House stojí v pokojnej časti Podhájskej. K obľúbeným termálnym kúpeľom a kúpalisku sa ľahko dostanete za 15 minút chôdze.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej z 12 dvojlôžkových alebo trojlôžkových izieb, okrem pohodlných postelí vás v nich čaká aj posedenie a televízia s plochou obrazovkou, na ktorej si pozriete svoje obľúbené slovenské i české programy. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovým kútom.

Na čom si pochutnáte?

V prípade hladu vám poslúži spoločná kuchynka vybavená sporákom, mikrovlnkou, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a tiež riadom na prípravu i servírovanie.

Niečo naviac

K dispozícii vám budú i spoločné priestory, kde si môžete posedieť na gaučoch pri televízii alebo sa pohodlne najesť za kuchynským stolom. V teplých mesiacoch ale určite dajte prednosť vonkajšiemu posedeniu.

Penzión Green House

Penzión Green House

Hlboká 261 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Mgr. Arnold Kútik - AKC IČ: 40538052


+421 907 834 481

objednavky@podhajska1.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1,4 km
Zastávka
0,8 km