Obec Nová Lesná je známa tým, že má najkrajší výhľad na Vysoké Tatry. Užite si ho naplno spolu so všetkými lákadlami regiónu a ubytujte sa v Penzióne Crystal. Čaká vás bohatá polpenzia, káva i čaj zadarmo a zľava 20 % v blízkom Aquaparku Poprad. Nádhernú okolitú prírodu si ešte lepšie vychutnáte na lyžiach či na bicykli, ktoré si môžete požičať priamo v penzióne.

S vetrom o preteky aj bez správneho vybavenia

Či ste pohodový turista alebo neohrozený športovec, Vysoké Tatry si rozhodne užijete. Celý Národný park a jeho okolie križujú nádherné turistické trasy a mnohé obľúbené stopy bežkárov. Ak sa nebudete vedieť rozhodnúť, ktorou trasou sa vydať, poraďte sa s ochotnými a večne usmiatymi majiteľmi - okolie svojho penziónu dôverne poznajú, a tak vám skvele poradia.

Zlákali vás skvele udržiavané svahy v okolí Vysokých Tatier, no nevzali ste si lyžiarsku výstroj? Nevadí, v Penzióne Crystal si môžete požičať lyže či snowboardové vybavenie a okúsiť štípanie mrazu na lícach i vzrušujúcu rýchlosť. Je ľahké podľahnúť čaru skvele upravených lyžiarskych stredísk Jakubova lúka alebo Tatranská Lomnica.

Penzion Crystal

Penzion Crystal

Školská 189 , Nová lesná, 059 65 , Nová Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tatry Rental s r.o. IČ: 46712445


+421 905 743 325

penzion.crystalski@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
2 km