Už nemusíte premýšľať nad skvelou rodinnou dovolenkou. Všetko, po čom túžite, nájdete v Národnom parku Nízke Tatry. Príjemné ubytovanie v lokalite ideálnej na výlety, dobrodružstvá a zábavu. Dieťa do 11,9 rokov zdarma.
Už nemusíte premýšľať nad skvelou rodinnou dovolenkou. Všetko, po čom túžite, nájdete v Národnom parku Nízke Tatry. Príjemné ubytovanie v lokalite ideálnej na výlety, dobrodružstvá a zábavu. Dieťa do 11,9 rokov zdarma.

Príjemné ubytovanie v hoteli SKI v srdci Nízkych Tatier

Demänovská dolina, ležiaca južne od Liptovského Mikuláša, sa nachádza na severných svahoch pohoria Nízke Tatry. Práve tu nájdete hotel SKI a vďaka jeho polohe budete mať všetko na dosah. Hotel ponúka ubytovanie v dvojlôžkových funkčne zariadených izbách s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Izby situované na južnú stranu majú úžasný výhľad na vrcholky Chopku a okolitú prírodu.


Hotel SKI je u zákazníkov Zľavokingu veľmi obľúbený a to predovšetkým pre perfektnú stravu, ochotný a milý personál, ale aj pre svoje umiestnenie a krásne okolie.


Liptov Region Card - zľavy naprieč regiónom Liptov

Súčasťou balíčka je aj zľavová karta Liptov Region Card, ktorá prináša turistom veľké množstvo zliav na atrakcie a služby naprieč celým regiónom Liptov.

S touto kartou získate zľavy až do výšky 50%. Zľavy môžete uplatniť na vstupy do aquaparku, wellness, múzeí, v reštauráciách či v športových obchodoch.

Osviežte sa v neďalekých aquaparkoch

  • Tatralandia Holiday Resort je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy na Slovensku, v Čechách a Poľsku. Je tu 26 tobogánov, šmýkačka, Funpark a Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30 °C. Plné celodenné vstupné stojí 23 €.

  • Vodní ráj Aquapark Bešeňová je vybudovaný ma báze horúcich prameňov termálnych vôd. ktoré blahodárne pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo. Plné celodenné vstupné stojí 18 €.

Horská turistika a krásna príroda

Atraktívna poloha hotela predstavuje perfektný východiskový bod pre túry v Nízkych Tatrách. Centrom Nízkych Tatier je Demänovská dolina, ktorá je stredom tunajšieho turistického a športového ruchu.

Na výber máte veľa cyklotrás, napríklad k Liptovskej Mare, do Jánskej doliny, na Chopok či Ďumbier.

Hotel Ski

Hotel Ski

Demänovská Dolina 69 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
IHT - EAST AGRO, s.r.o. IČ: 46710124


+421908679913

hotelski.info@gmail.com

Check In
od 15:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0 m