Pre všetky rodiny, ktoré rady trávia dovolenku aktívne, je tu hotel Smrečina*** neďaleko mesta Dolný Kubín. Čaká vás polpenzia, tenisové kurty alebo zľava do aquaparku. Až 2 deti do 11,9 rokov majú pobyt zdarma.
Pre všetky rodiny, ktoré rady trávia dovolenku aktívne, je tu hotel Smrečina*** neďaleko mesta Dolný Kubín. Čaká vás polpenzia, tenisové kurty alebo zľava do aquaparku. Až 2 deti do 11,9 rokov majú pobyt zdarma.

Rodinná dovolenka na horách

Hotel Smrečina *** sa nachádza v obci Párnica v malebnom údolí blízko mesta Dolný Kubín. Krajina pohoria Malá Fatra je ideálna pre aktívnu dovolenku na horách. Dve deti do 11,9 rokov majú pobyt z vami zdarma, vyraziť tak môžete s celou rodinou.

Do vybavených pekných dvojlôžkových izieb s možnosťou prísteliek patrí vlastné sociálne zariadenie, TV alebo WiFi. V miestnej reštaurácii sa nielen dobre najete, ale aj posedíte na letnej terase, drink vám zatiaľ namiešajú v Cinema bare.

Ak máte radi grilované mäso, je vám k dispozícii vonkajší gril s ohniskom,kde si môžete čokoľvek pripraviť podľa vlastnej chuti.

Pobyt plný pohybu a odpočinku

Priamo pri hoteli máte hneď niekoľko možností športového vyžitia.

  • Na futbalovom či volejbalovom ihrisku si zahrajete loptové hry.
  • Tenisové kurty sú ideálnym miestom pre priateľské rodinné stretnutia.
  • V lanovom parku a detskom lanovom parku nielen strávite čas pohybom na čerstvom vzduchu, ale naviac ešte zažijete porciu adrenalínu.
  • Vaši potomkovia sa zabavia na detskom ihrisku s preliezačkami či v detskom kútiku, zaujme ich určite aj trampolína, lukostreľba a streľba z kuše.
  • Zahrať si môžete aj stolný tenis, biliard, šípky alebo spoločenské hry.
  • Ak vám šport nestačí, využite hotelovú posilovňu.
  • Vo wellness časti na vás čaká vírivka alebo sauna, vyberiete si určite aj z ponuky masáží.
  • Využite 20% zľavu do AquaRelax Dolný Kubín (8 km) - jedinečného aquaparku s plaveckými aj zážitkovými bazénmi, tobogánmi a množstvom ďalších atrakcií. Celodenné vstupné pre dospelého vyjde na 17 €, špeciálne rodinné vstupné pre 2 dospelých a 2 deti do 15 rokov vyjde 44 €.

Tipy na výlety

  • Okolie Párnice a Dolného Kubína križuje množstvo turistických a cyklistických trás od pohodových cestičiek až po náročné chodníky s veľkým prevýšením.
  • ZOO Kontakt v Liptovskom Mikuláši (40 km) vaše deti nadchne. Ak sa zaujímajú viac o vyhynuté zvieratká, vezmite ich do Dino Parku v Terchovej (17 km). -Rozprávková dedina Habakuky (48 km) tvorí atmosféru ľudových rozprávok a zaujme zvlášť rodiny s menšími deťmi.
Hotel Smrečina - Párnica - Malá Lučivná ***

Hotel Smrečina - Párnica - Malá Lučivná ***

Párnica 28 , Párnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Športcentrum Lučivná s.r.o. IČ: 47586991


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie