Navštívte jednu z najlákavejších lokalít na Slovensku - Národný park Nízke Tatry. Hotel SKI ponúka ubytovanie ideálne pre rodinnú dovolenku. Okrem raňajok/polpenzie sa tešte na zľavové karty Liptov Region Card a Gopass.
Navštívte jednu z najlákavejších lokalít na Slovensku - Národný park Nízke Tatry. Hotel SKI ponúka ubytovanie ideálne pre rodinnú dovolenku. Okrem raňajok/polpenzie sa tešte na zľavové karty Liptov Region Card a Gopass.

Príjemné ubytovanie v hoteli SKI v srdci Nízkych Tatier

Demänovská dolina, ležiaca južne od Liptovského Mikuláša, sa nachádza na severných svahoch pohoria Nízke Tatry, ktoré predstavujú rozsiahly horský systém. Práve tu nájdete hotel SKI z ktorého budete mať všetko na dosah.

Hotel ponúka ubytovanie v dvojposteľových funkčne zariadených izbách s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Izby situované na južnú stranu majú úžasný výhľad na Chopok a okolitú prírodu.

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na domácej kuchyni a tradičných slovenských špecialitách. Tešiť sa tiež môžete na domáce pečivo a výber zo sladkých i slaných pokrmov.

Hostia môžu počas pobytu kedykoľvek využiť služby baru, alebo detský kútik a biliard.


Hotel SKI je u zákazníkov Zľavokingu veľmi obľúbený a to predovšetkým pre perfektnú stravu, ochotný a milý personál, ale aj pre svoje umiestnenie a krásne okolie.


Parádne zľavy s kartami Liptov Region Card a Gopass

Súčasťou balíčka sú zľavové karty Liptov Region Card a Gopass, ktoré prinášajú turistom množstvo zliav na atrakcie a služby naprieč celým regiónom Liptov.

  • Liptov Region Card: zľavy až do 50% môžete uplatniť na vstupy do aquaparkov, wellness, múzeí, v reštauráciách či v športových obchodoch.

  • Gopass kartu využijete hlavne pri vstupoch do wellness, pre zľavy na lanovku i do aquaparkov. A čo viac, zľavy platia nielen v lokalite Nízke Tatry, ale aj vo Vysokých Tatrách a Českej republike.

Relaxácia vo wellness i aquaparku

Využite zľavu do wellness centra hotela Družba (5 min. autom, 30 min. pohodovou chôdzou). Čaká na vás plavecký bazén, detský bazén, 3 vírivé bazény, kanadská vaňa, 6 sáun, masážne sprchy i tepidárium.

Vyraziť môžete tiež do aquaparku Tatralandia, ktorý je najväčším na Slovensku, v Česku i Poľsku.

Skvelé sú termály Ginopark Bešeňová, ktoré ponúkajú množstvo možností vodnej zábavy, tobogánov a atrakcií s termálnou liečivou vodou.


NÁŠ TIP: Ak chcete predísť dlhým radom a ušetriť váš čas, zakúpte si online multiticket FUN TATRY, kde máte vstup do aquaparku a cestu lanovkou na Chopok za výhodnú cenu - možno zakúpiť aj v hoteli.


Horská turistika a krásna príroda

Atraktívna poloha hotela predstavuje perfektný východiskový bod pre túry v Nízkych Tatrách. Centrom Nízkych Tatier je Demänovská dolina, ktorá je stredom tunajšieho turistického a športového ruchu.

Na výber máte mnoho cyklotrás, napríklad k Liptovskej Mare, do Jánskej doliny, na Chopok či Ďumbier.

Odporúčame navštíviť: Demänovskú jaskyňu slobody, archeoskanzen Havránok a lanový park Tarzánia.

Hotel Ski

Hotel Ski

Demänovská Dolina 69 , Demänovská Dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
IHT - EAST AGRO, s.r.o. IČ: 46710124


+421908679913

hotelski.info@gmail.com

Check In
od 15:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0 m