Načerpajte energiu a odpočiňte si od povinností pracovných dní v atraktívnej lokalite Liptov v Nízkych Tatrách. Čaká na vás ubytovanie v luxusných apartmánoch Hilson a bohatý balíček s wellness a rozšírenou polpenziou.
Načerpajte energiu a odpočiňte si od povinností pracovných dní v atraktívnej lokalite Liptov v Nízkych Tatrách. Čaká na vás ubytovanie v luxusných apartmánoch Hilson a bohatý balíček s wellness a rozšírenou polpenziou.

Pohodové ubytovanie v modernom štúdiu Hilson Apartments Jasná

Vyrazte na dovolenku do štýlového štúdia Hilson Apartments Jasná a užite si wellness pobyt s množstvom zábavy. Obdivovať pritom môžete krásnu prírodu Nízkych Tatier.

Čaká na Vás nadštandardne vybavené apartmánové štúdio s francúzskymi oknami a veľkoplošnou TV. Nájdete tu obývaciu izbu, kuchynskú linku so všetkým vybavením (chladnička, sporák, rýchlovarná kanvica, mikrovlnná rúra, riad...). Súčasťou je tiež vlastné sociálne zariadenie a fén.

Vďaka veľkým francúzskym oknám sa môžete po dobu Vašej dovolenky kochať pohľadom na okolitú krajinu.

Bohatá polpenzia a ďalšie pochúťky

V rámci pobytu si pochutnáte na bohatej polpenzii. Raňajky sú formou teplého aj studeného bufetu, v ponuke je tiež ovocná a zeleninová misa.

Tešiť sa môžete aj na čerstvé domáce pečivo a kvalitné suroviny. Večere sa podávajú v reštaurácii Mustang, kde vás čakajú 2 chody: polievka a hlavné jedlo.

Určite potešíme milovníkov sladkého, na každého totiž čaká popoludňajšia káva/čaj a dezert. Na zahriatie je podávaný pohár vareného vína.

Aby toho nebolo málo, získavate 50% zľavu na grilovací balíček (1x grilovací rošt, 2,5 kg drevené uhlie, 0,1 dl podpaľovač, 2x alumíniové tácky).

Relaxácia vo wellness a masáže cez víkend

V areáli máte tiež možnosť zavítať do moderného wellness centra, kde je všetkým hosťom k dispozícii sauna - fínska a bylinková, vírivka a oddychová zóna s relaxačnou miestnosťou.

V rámci balíčka získavate 1x vstup do wellness centra pre dvoch, ak si zakúpite víkendový pobyt, užijete si relaxačnú masáž.

Výlety do okolia, aquaparky a termálne kúpele

Kam môžete počas svojej dovolenky vyraziť? Možností je veľa. Ak sa chcete vyblázniť alebo ohriať v termálnej vode, nie je nič jednoduchšie ako vyraziť do aquaparkov či termálnych kúpeľov.

  • Vodný raj Gino Paradise Bešeňová: je vybudovaný na báze horúcich prameňov termálnych vôd, ktoré blahodárne pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo.
  • Tatralandia Holiday Resort: je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy s ubytovaním na Slovensku, v Čechách a Poľsku. Nudiť sa určite nebudete vďaka 26 tobogánom a kĺzačkám, atrakciám vo Funparku, či Tropical Paradise parku, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30°C.

Zabudnúť by ste rozhodne nemali ani na turistiku. Nízke Tatry priam vyzývajú k výletom do prírody. Navštíviť môžete napríklad:

  • Bešeňovské travertíny - jedná sa o prírodnú pamiatku opusteného lomu, kde nájdete pramene minerálnej vody
  • Lúčanský vodopád - táto národná prírodná pamiatka je skvelým cieľom pre výlety, jedná sa o 13 m vysoký kaskádový vodopád
  • Vrbické pleso - krásny výhľad Vám zaručí Vrbické pleso - najväčšie ľadovcové jazero Nízkych Tatier
  • Zoo Liptovský Mikuláš - za zvieratkami sa môžete vypraviť práve sem, čo určite ocenia hlavne najmenší návštevníci
Hilson Apartments Jasná

Hilson Apartments Jasná

Demänová 497 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Moti.s.r.o. IČ: 36287016


+421 918 060 803

zlavy@hilson.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie