Užite si relax a rodinnú atmosféru v tichom prostredí Horného Smokovca. Pobyt pre dvoch v Miramonti Penzióne s polpenziou, poistením a električkou zadarmo. Výborná lokalita pre výlety uprostred horskej prírody.
Užite si relax a rodinnú atmosféru v tichom prostredí Horného Smokovca. Pobyt pre dvoch v Miramonti Penzióne s polpenziou, poistením a električkou zadarmo. Výborná lokalita pre výlety uprostred horskej prírody.

Štýlové ubytovanie v centre Vysokých Tatier s električkou zadarmo

Miramonti Penzión sa nachádza v príjemnom prostredí Horného Smokovca. Obec je východiskovým bodom pre výlety do Vysokých Tatier a vedľa hotela sa nachádza chodník spájajúci obce Starý Smokovec a Tatranská Lomnica. 

Len 100 m od hotela sa nachádzajú "Tatranské Elektrické Železnice", ktoré spájajú všetky tatranské turistické centrá (Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica). 

Hostia penzióna majú využívanie tejto električky úplne zadarmo. Pre podnikanie výletov do okolia tak máte o starosť menej - jednoducho sa zveziete zadarmo až do cieľa.

Vďaka rodinnej atmosfére je hotel vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny. Izby sú priestranné, pekne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV, chladničku a rýchlovarnú kanvicu. K dispozícii je reštaurácia, sauna, stolný futbal.

Pobyt v Miramonti Penzióne je výborne hodnotený zákazníkmi Zľavokinga. Môžete si preto byť istí, že si dovolenku tu užijete na maximum.

Nekončiace možnosti vyžitia v očarujúcej prírode

Národný park Vysoké Tatry ponúka bohaté možnosti využitia voľného času. Ak chcete pobyt stráviť aktívne, nachádza sa v okolí až 600 km turistických trás, mohutné štíty, zelené lesy aj vodopády. Navštívte:

  • Lomnický štít (visutou lanovkou zo Skalnatého plesa), Slavkovský štít, Gerlachovský štít.
  • Hrebienok - Zabudnúť by ste nemali ani na toto turistické stredisko, z ktorého sa na rovnomenný vrchol môžete vydať lanovkou.
  • Belianska jaskyňa - navštívte túto ohromujúcu kvapľovú jaskyňu, ktorá patrí k tým najväčším na Slovensku. Obdivovať môžete stalagmity, jazierka alebo vodopády.
  • Slovenský raj - Príroda Slovenského raja Vás úplne nadchne - drevené rebríky Vás prevedú cez divoké lesy, pozdĺž riek a vodopádov až k vyhliadkam, z ktorých uvidíte nádherné panorámy.
  • Spišský hrad (UNESCO) - túto majestátnu hradnú zrúcaninu si rozhodne nenechajte ujsť. Rozsiahly hradný komplex vezme dych každému návštevníkovi.
  • Štrbské pleso - Zavítať môžete tiež k ľadovcovému jazeru Štrbské Pleso (13 km). Kochať sa môžete parádnym výhľadom na vodnú plochu s dĺžkou 640 m. Môžete sa tu tiež plaviť na loďkách.

V blízkosti sa nachádza Poprad s vyhláseným aquaparkom Aquacity Poprad, za zmienku stojí aj termálne kúpalisko Vrbov. Oba aquaparky uspokoja milovníkov vodnej zábavy, ale aj relaxu. Nájdete tu množstvo bazénov s termálnou vodou a zážitkovými prvkami.

Miramonti Resort ***

Miramonti Resort ***

Horný Smokovec 8 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PEPA TATRY s.r.o. IČ: 46963324


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
100 m
Aquapark
12 km
Zjazdovka
2 km