Ubytujte sa v Hoteli Holiday Inn Vienna - South **** a budete mať Viedeň ako na dlani. A to nielen vďaka nádhernému panoramatickému výhľadu na mesto, ale aj vďaka skvelej lokalite s dobrou dostupnosťou k známym pamiatkam. V modernej, komfortne vybavenej izbe sa vždy vyspíte do ružova a čerešničkou na torte sú bufetové raňajky plné regionálnych produktov.

O ubytovaní

Ako už názov napovedá, Hotel Holiday Inn Vienna - South *** sa nachádza v hlavnom meste Rakúska, konkrétne v štvrti Wienerberg. Ponúka nielen moderné ubytovanie, ale aj skvelú polohu s výbornou dostupnosťou k najzaujímavejším pamiatkam a atrakciám.

Vydajte sa do zámku Schönbrunn (3,6 km), aby ste videli, ako kedysi žili členovia habsburskej monarchie, alebo navštívte barokový zámok Belvedere (4 km) a pozrite si najväčšiu zbierku umeleckých diel Gustava Klimta na svete. Nemali by ste si nechať ujsť ani jeden zo symbolov mesta - Dóm svätého Štefana (5,1 km) alebo budovu Parlamentu (5,3 km), inšpirovanú antickou architektúrou. Milovníci histórie radi navštívia aj Leopoldovo múzeum (4,7 km) alebo Múzeum umenia a histórie (4,8 km).

Za zábavou sa vyberte do legendárneho Lunaparku Prater (7,1 km), kde sa môžete povoziť na ikonickom ruskom kole, alebo do Viedenskej zoologickej záhrady (4 km). Je to dokonca údajne najstaršia zoologická záhrada na svete a v súčasnosti láka návštevníkov prepracovanými expozíciami dažďového pralesa a vodného života. A uvidíte dokonca aj obľúbené pandy. V zime sú veľkým lákadlom mesta nádherné vianočné trhy so vareným vínom, praclíkmi a inými dobrotami. A ak v zime nevydržíte ani deň bez lyží, určite vás poteší, že najbližší lyžiarsky areál Dollwiese je vzdialený len 8 km.

Kde budete spať?

Na prespanie vám poslúži v útulná, moderná izba Comfort. Interiér je ladený do pokojných farieb a zariadený s ohľadom na funkčnosť a príjemnú atmosféru. Každá izba je vybavená manželskou posteľou, TV s plochou obrazovkou, písacím stolom, kreslom, telefónom a WiFi pripojením. Súčasťou izby je aj súkromná kúpeľňa** so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová kuchyňa úzko spolupracuje s miestnymi dodávateľmi, aby vám vždy ponúkala tie najčerstvejšie jedlá, ktoré táto oblasť ponúka. V reštaurácii Twenty Two si vychutnáte krásny panoramatický výhľad na Viedeň a zároveň si pochutnáte na bohatých raňajkách formou bufetu. Samozrejmosťou je pečivo, údeniny a syry, džemy, ovocie, jogurty, müsli a ďalšie základné raňajkové produkty. Počas dňa sem môžete prísť aj na obed alebo večeru z klasického menu. Kávu, osviežujúci nápoj alebo malé občerstvenie si môžete dať aj v Lobby Lounge bare.

Niečo naviac

V plne vybavenom hotelovom fitness centre môžete dodať telu endorfíny a zabudnúť na každodenné starosti.

Holiday Inn Vienna - South ****

Holiday Inn Vienna - South ****

Wienerbergstrasse 7 , Vienna
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wagner Kurzreisen GmbH IČ: HRB166756B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 22 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 25 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,9 km
Zastávka
0,1 km