JUFA Hotel Weinviertel *** v malebnej oblasti Dolného Rakúska vás očarí útulnými izbami, výbornou polpenziou a bohatými možnosťami vyžitia. Tešiť sa môžete na krásne výlety vinárskou krajinou, ktoré môžete spojiť aj s návštevou miestnych pivníc, relaxom v saune či kúpaním na kúpalisku. Na deti čaká vonkajšie ihrisko a obrovská herňa.

O ubytovaní

Útulný JUFA Hotel Weinviertel *** sa nachádza len 1 a pol hodiny jazdy od slovenských hraníc (cca 78 km), v rakúskom mestečku Seefeld-Kadolz v regióne Weinviertel. Lokalita je skvelá pre rodiny, milovníkov športu a wellness, vinohradníkov a turistov. Len 550 m od hotela nájdete zámok Seefeld, postavený koncom 13. storočia, medzi zaujímavé miestne pamiatky patrí aj barokový kostol sv. Anny.

V lete sa osviežite na neďalekom vonkajšom kúpalisku Seefeld-Kadolz (1,5 km) s vyhrievanými vonkajšími bazénmi, po celý rok sa zase môžete tešiť v teplých vodách termálnych kúpeľov Laa an der Thaya (18,6 km), kde nechýba wellness. Krásny chládok vám v letných horúčavách poskytnú aj početné vínne pivnice, miestna pivničná kultúra je dokonca zapísaná na Zozname UNESCO ako nehmotné kultúrne dedičstvo. Užite si prehliadku pivničných uličiek so sprievodcom alebo zavítajte do zážitkovej pivnice Retz (24,4 km), unikátneho podzemného labyrintu s celkovou dĺžkou viac než 20 km.

Za prírodnými krásami môžete zavítať do rezervácie Ernstbrunn (32,3 km), kde uprostred dubových lesov žijú vlci, divé aj domáce ošípané, ovce, muflóny a iné zvieratá. Veľkých aj malých určite nadchne návšteva Fosílneho sveta (52,8 km) s najväčším fosílnym ustrícovým útesom na svete a fascinujúcou multimediálnou expozíciou. Zvedavcov by mohla nadchnúť aj návšteva továrne na spracovanie perlete Perlmutt Manufaktur (46,5 km) alebo najväčšie náleziská ametystu v Európe Ametyst World Maissau (41,7 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej, svetlej, drevom obloženej izbe - dvojlôžkovej či rodinnej. K vybaveniu patrí dvojlôžková posteľ, stolík s posedením a trezor. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC a fénom na vlasy.

V rodinnej izbe je navyše samostatné jednolôžko a vyvýšená posteľ, takže na pobyt môžete vziať až 2 deti.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii si pochutnáte na regionálnych špecialitách, pripravených zo surovín od lokálnych dodávateľov. Tešiť sa môžete aj na príjemnú domácku atmosféru.

Kde budete relaxovať?

K náležitému odpočinku po celodenných aktivitách môžete využiť horskú fínsku saunu a príjemnú odpočinkovú miestnosť.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú nielen výlety, ale aj parádne možnosti vyžitia priamo v hoteli - vonkajšie detské ihrisko s pieskoviskom a ďalšími atrakciami a obrovskú vnútornú herňu s lezeckou stenou a drevenými preliezkami.

Niečo naviac

Vypožičajte si v hoteli elektrobicykel alebo skúter Vespa a prejdite si okolitú bohatú krajinu vo veľkom štýle!

JUFA Hotel Weinviertel ***

JUFA Hotel Weinviertel ***

Seefeld 59-60 , Seefeld-Kadolz
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
JFGH Seefeld Kadolz Errichtungs GesmbH IČ: FN334322a


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Aquapark
42,7 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Laa an der Thaya

Termálne kúpele Laa an der Thaya Tip na výlet

Známe rakúske termálne kúpele Laa an der Thaya sa nachádzajú v Dolnom Rakúsku a rozprestierajú sa na ploche 7 800 m². Vychutnať si tu môžete širokú a pestrú škálu kúpeľných a relaxačných služieb. Ročne navštívi kúpele asi 400 tisíc ľudí, z ktorých štvrtinu tvoria Česi a Slováci. Termálne kúpele boli otvorené ešte len v roku 2002, takže sa tešte na moderné prostredie a funkčné a štýlové vybavenie a atrakcie.

Znojmo
Znojmo
Prírodný park Ernstbrunn
Prírodný park Ernstbrunn
Zážitkové podzemie Retzer Erlebniskeller
Zážitkové podzemie Retzer Erlebniskeller