Užite si dovolenku v kúpeľnom mestečku Bad Gastein v náruči rakúskej prírody. CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****+ ponúka komfortné izby, chutnú polpenziu a luxusné wellness centrum s rozlohou 1 800 m². Nájdete v ňom trebárs termálny bazén a saunový svet. Pripravená je pre vás tiež Gastein Card plná zliav na dopravu aj miestne atrakcie.

Overené Travelkingom

“Z pobytu sme boli naozaj nadšení. Atmosféra kúpeľného Bad Gasteinu v spojení s okolitými horami je úžasná. Samotný hotel uspokojí aj náročnejšiu klientelu. Každý deň sme sa tešili na bohaté raňajky a veľmi chutné večere. Nesmiem zabudnúť ani na wellness, kde sme si každý deň oddýchli. Lokalita je ideálna pre najrôznejšie výlety do okolia, či už v zime, alebo v lete. Verím, že aj keby nám nevyšlo počasie, tak si pobyt vďaka termálnemu bazénu užijeme.” Prečítajte si celú recenziu

Štepán Pospíšilík - Vedúci marketingového tímu

O ubytovaní

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior sa nachádza v alpskom kúpeľnom stredisku Bad Gastein. Táto lokalita v srdci Národného parku Vysoké Taury patrí k najkrajším častiam rakúskych Álp. Ide o perfektné miesto pre aktívnu dovolenku v každom ročnom období. Vďaka krásnej horskej scenérii Gasteinského údolia je tu nielen lyžovanie, ale aj jazda na bicykli alebo pešia turistika jedinečným zážitkom.

Bad Gastein vás uchváti svojimi stavbami v štýle Belle Epoque. Najväčšou kúpeľnou atrakciou sú svetovo známe gasteinské liečebné štôlne. V okolí vedie viac ako 350 km turistických trás rôznych náročností, ktoré vás prevedú prekrásnou alpskou prírodou. Vydajte sa napríklad na visutý most Stubnerkogel (15 km), zdolajte horu Fulseck (32 km) alebo si zdolajte náučný chodník borovicovým lesom na svahu Graukogelu (7 km). Zahrať si tu môžete tiež golf – 18-jamkové ihrisko leží iba 300 m od hotela.

Milovníci zimných radovánok sa dosýta vybláznia na 200 km čerstvo upravených zjazdoviek v údolí Gastein. Najbližšie lanovky sú vzdialené iba 2 km od hotela. V zime to navyše v Gasteine skrátka žije – organizujú sa tu najrôznejšie športové a kultúrne podujatia, napríklad bežkársky pretek Gastein Classics, otužovanie Ice4Life, súťaže v snowboardingu a tanečné festivaly.

Kde budete spať?

Hotel si zakladá na tom, že sa v jeho izbách nebudete cítiť ako doma, budete sa cítiť ako na dovolenke! Dokonale zrelaxovaní, bezstarostní a šťastní. Po celodenných aktivitách v horách si dokonale oddýchnete v priestornom, svetlom interiéri. K úplnému pohodliu budete mať dispozíciu WiFi pripojenie, káblovú televíziu, príjemné posedenie a minibar (naplnenie minibaru občerstvením je možné za príplatok). V kúpeľni so sprchovacím kútom alebo vaňou nájdete aj župany a fén.

  • Izba Classic (35 m²) je vybavený manželskou posteľou, posedením s kreslami, úložným nábytkom a pracovným stolom. Z izby budete mať výhľad na les. Niektoré izby môžu mať vlastný balkón alebo sa dajú prepojiť.

  • Izba Panorama bez balkóna (35 m²) ponúkne hosťom pôsobivý výhľad na panorámu hôr. Jeho vybavenie je štandardné - pohodlná manželská posteľ, kreslá na posedenie, písací stôl a úložné priestory. Oproti izbám s balkónom ale umožňuje aj prístelku na rozkladacej pohovke.

  • Izba Panorama s balkónom o ploche 35 m² zaujme predovšetkým balkónom s krásnym výhľadom na hory. V izbe nechýba manželská posteľ, kreslá na posedenie, pracovný stôl a úložné skrine. Izba neumožňuje prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Herd & Seele si pochutnáte na lahodných pokrmoch modernej a zdravej kuchyne. Dôraz je kladený na čerstvosť a lokálny pôvod všetkých surovín. Personál vám ochotne vyjde v ústrety v prípade špeciálnych stravovacích požiadaviek a diét. Príjemné chvíle so šálkou kávy a vynikajúcim domácim dezertom si môžete užiť v hotelovej kaviarni s letnou terasou.

Kde budete relaxovať?

Dôležitou súčasťou aktívnej dovolenky je aj relaxácia. Hotelové wellness centrum SigNatur s výhľadom na nádhernú alpskú krajinu je dokonalou oázou pokoja a pohody. Nájdete tu krytý bazén, slnečnú terasu, Kneippov bazén s vodopádom a príjemnú relaxačnú zónu. Súčasťou je aj saunový svet s fínskou, bylinnou, infračervenou a parnou saunou. Dopriať si môžete tiež veľa masáži a relaxačných procedúr.

Cestujete s deťmi?

Dovolenku si užije celá rodina. Veľa zábavy a hier čaká na deti v detskej herni so šmykľavkou a ďalším vybavením.

Niečo naviac

Nuda počas pobytu rozhodne nehrozí. Súčasťou areálu sú tenisové kurty, posilňovňa a tiež stolný futbal, biliard a stolný tenis.

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior

Miesbichlstraße 20 , Bad Gastein
Rakúsko

+43 643 425 260

office@cesta-grand-hotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 21 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie pred hotelom zdarma (obmedzená kapacita) alebo v podzemných garážach za 20 €/noc.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
5 km
Zjazdovka
2 km