Hory, kúpeľné mestá, krásne zážitky - to všetko na vás čaká pri pobyte v poľskom Pensjonate Muszyna ***. Okrem krásnej lokality sa môžete tešiť aj na výdatné raňajky formou bufetu a každodenný vstup do bazéna v neďalekom Hoteli Klimek ****.

O ubytovaní

Pensjonat Muszyna *** sa nachádza v malebnom kúpeľnom meste Muszyna, iba 11 km od hraníc so Slovenskom. Pramenia tu blahodarné minerálne pramene bohaté na vápnik, magnézium, sodík a železo. V malebnej okolitej krajine plnej kopcov leží 6 unikátnych drevených kostolov zapísaných na Zozname dedičstva UNESCO. Vydajte sa k nim napríklad na bicykli niektorý z mnohých turistických a cyklistických chodníkov.

Iba 2 km od penziónu leží zrúcanina hradu Baszta, ktorý predtým slúžil na obranu mesta. Pri archeologických výskumoch sa v ňom našli okrem iného pozostatky keramiky z územia Česka a Maďarska. Nájdete tu aj niekoľko obľúbených lyžiarskych stredísk, napríklad Dwie Doliny Mus (4 km), ktoré je vhodné hlavne pre rodiny, a Jaworzyna Krynicka (7 km) so 7 zjazdovkami rôznych obťažností a lyžiarskou školou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej dvojlôžkovej izbe Standard. Tá je vybavená dvomi jednolôžkami, ktoré je možné spojiť do manželskej postele. V izbe nájdete aj pracovný stôl, konferenčný stolík, televíziu, klimatizáciu a trezor. Súčasťou izby je kúpeľňa s toaletnými potrebami a niektoré izby majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je reštaurácia, kde sa servírujú raňajky či večere formou bufetu s poľskými i medzinárodnými pokrmami. Vyskúšať môžete tiež reštauráciu Hotela Klimek **** zameranú na regionálnu a európsku kuchyňu.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom vyrazte do wellness centra v Hoteli Klimek ****. Nájdete tu bazén, vírivku aj saunu. Dopriať si môžete aj mnoho relaxačných a kozmetických procedúr. Čo tak spríjemnenie dňa pri aromatickej masáži** pri sviečkach? Deti budú nadšené z ponuky procedúr a masáží, ktoré sú určené práve pre nich.

Pensjonat Muszyna ***

Pensjonat Muszyna ***

Złockie 103 , Muszyna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Klimek SPA Spółka Komandytowa IČ: 120555699


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 7 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
20 m
Zastávka
1,4 km
Aquapark
2,4 km
Zjazdovka
4 km
Bežkovanie
4 km

Tipy na výlet

Kúpele Muszyna

Kúpele Muszyna Tip na výlet

Kde je ten najlepší odpočinok? Predsa v pokojnej kúpeľnej lokalite s krásnou prírodou. V kúpeľoch Muszyna nájdete minerálne pramene bohaté na vápnik, magnézium, sodík, železo. Táto voda má tak priaznivé účinky na liečbu porúch pohybového aparátu, pomáha aj pri ochorení dýchacích ciest, tráviaceho traktu, má upokojujúce účinky na nervy, posilňuje imunitu.

Krynica - Zdroj
Krynica - Zdroj
Turistická osada Čorštýn
Turistická osada Čorštýn
Kráter vo Vyšných Ružbachoch
Kráter vo Vyšných Ružbachoch