Oddýchnite si v kúpeľoch, ktoré patria k najstarším v celej Európe a užite si dokonalý komfort v 4* hoteli Zámok na Skale. V cene polpenzia, neobmedzené wellness a ďalšie skvelé výhody.
Oddýchnite si v kúpeľoch, ktoré patria k najstarším v celej Európe a užite si dokonalý komfort v 4* hoteli Zámok na Skale. V cene polpenzia, neobmedzené wellness a ďalšie skvelé výhody.

Luxusný hotel Zámok na Skale**** - rozprávková dovolenka

Túžite po naozaj jedinečnej dovolenke? Potom vyrazte do poľského hotela Zámok na Skale****. Ten nájdete v kúpeľnom mestečku Ladek Zdrój (6 km od kúpeľov) a priamo v Kladskej kotline.

Krásne prostredie a unikátne ubytovanie v zámockom prostredí nadchne aj tých najnáročnejších zákazníkov. Z Bratislavy sem dorazíte približne počas troch hodín cesty autom.

Hotel ponúka maximálne komfortné ubytovanie, ktoré zodpovedá štandardu 4*. Izby sú zariadené štýlovým nábytkom a neustále pripomínajú, že váš dovolenkový rezort je naozaj priamo na zámku.

Tešiť sa môžete na raňajky formou bufetu. Večera sa potom podáva podľa počtu hostí, bufet prípadne servírovaná o 3 chodoch: polievka, hlavný chod, dezert, v cene voda.

Zámocké wellness - neobmedzený vstup

Priamo v hoteli je pre hostí k dispozícii bohaté wellness centrum - zadarmo tak môžete leňošiť v parnom kúpeli, jacuzzi alebo bazéne. Ak chcete zažiť naozaj skvelý relax, za doplatok si môžete objednať masáže, milovníci sladkostí potom určite ocenia napríklad čokoládový zábal.

Liečivé radónové kúpele

Poľské kúpele Ladek Zdrój patria k najstarším kúpeľom v celej Európe. Nájdete ich v oblasti Zlatých hôr. Kúpele sa pýšia svojimi liečivými prameňmi, ktoré obsahujú radón.

Návštevníci kúpeľov si tak doprajú radónové kúpele, ktoré majú veľa priaznivých účinkov na ľudský organizmus. Predovšetkým sú nápomocné pri kôrnatení tepien či nedokrvení organizmu.

Hotel Zamek na Skale ****

Hotel Zamek na Skale ****

Trzebieszowice 151 , Lądek Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
NEYA Sp. z o.o. IČ: 015499798


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná