Užite si luxusnú dovolenku v maďarskom Bordűr Wellness Hoteli ****superior! Tešiť sa môžete na výbornú polpenziu, štýlové izby, dokonalý relax vo wellness centre s bazénmi a fínskou saunou aj veľa zábavy - čo tak plavba na elektrickom člne?

O ubytovaní

Bordűr Wellness Hotel ****superior sa nachádza v maďarskom mestečku Békésszentandrás, priamo na brehu rieky. Ide o skvelé miesto pre aktívnu dovolenku spojenú s vodnými športmi a výletmi na bicykloch či pešo, ale aj relax či skvelý pobyt s rodinou. Miestnym lákadlom je tiež múzeum magických kobercov Bordűr, venované histórii i súčasnosti výroby svetoznámych békészentandraských kobercov, ktoré nájdete napríklad v Maďarskej štátnej opere, Parlamente alebo dokonca v britskej kráľovskej rezidencii Windsor.

Obľúbeným výletným cieľom je neďaleké mesto Szarvas, kde láka na návštevu slávne arborétum s viac ako 1600 druhmi rastlín z celého sveta a nádhernými výhľadmi v každom ročnom období. Dominantou mesta je zámok Bolza, obklopený krásnou záhradou. A mesto ponúka aj možnosť odpočinku v termálnych kúpeľoch. Ďalším klenotom je mestečko Mezőtúr s krásnym historickým jadrom, ktorému dominuje radnica s vyhliadkovou vežou. Nájdete tu tiež mestské kúpele so 4 bazénmi s liečivou termálnou vodou. V múzeu Túri Fazekas sa zase môžete zoznámiť s dejinami výroby keramiky, ktorá tento región tiež preslávila.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu v Hoteli Bordür rozhodne nebudete mať o gastronomické zážitky núdzu. Miestna reštaurácia ponúka kreatívnu francúzsku kuchyňu s využitím lokálnych surovín, na kávu či zákusok si môžete zájsť do kaviarne a cukrárne Bordűr Café, v letnom období si užijete grilovanie na vonkajšej terase a na kvalitné drinky si zájdite do štýlového Sky Baru.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu využite moderné wellness centrum, kde budete mať k dispozícii vyhrievaný bazén s vnútornou a vonkajšou časťou + 2 ďalšie vonkajšie vyhrievané bazény s vodnými prvkami. Zohrejete sa v horúcej fínskej saune a rozmaznať sa môžete aj masážou alebo inou relaxačnou procedúrou z pestrej ponuky.

Niečo naviac

Hotel ponúka tiež pestré možnosti aktívneho odpočinku. Môžete si tu zapožičať napríklad bicykel, kanoe, kajak alebo elektrický čln a vyraziť za dobrodružstvom!

Bordűr Wellness Hotel ****superior

Bordűr Wellness Hotel ****superior

Szent András utca 4. , Békésszentandrás
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Körösparti Nyár Kft IČ: 0409008796


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Arborétum Szarvasi

Arborétum Szarvasi Tip na výlet

V meste Szarvas nájdete najväčšie arborétum v Maďarsku. Na ploche 82 hektárov sa zoznámite s viac ako 1 600 druhmi rastlín, z ktorých najvýznamnejším je 150-ročná sekvoja. Harmonické prostredie nádherne upravenej záhrady prinesie príjemný zážitok každému milovníkovi prírody. Budete sa prechádzať medzi statnými stromami, kvitnúcimi záhonmi vzácnych kvetov a pozorovať hrdé pávy, roztomilé veveričky a iné zvieratá, ktoré sú tu doma.

Súčasťou arboréta je aj jedinečný Park miniatúr, kde uvidíte miniatúrne verzie známych maďarských stavieb s interaktívnymi prvkami, ktoré zabavia vaše deti. Môžete si tiež vyskúšať dve vzrušujúce únikové hry alebo sa v parku vydať na výlet loďou.

Údolie rieky Körös
Údolie rieky Körös
Szarvas
Szarvas
Mezőtúr
Mezőtúr