Vyrazte za rozprávkovým relaxom do maďarského mesta Szolnok. Garden Hotel Wellness és Konferencia **** sa nachádza v krásnom mestskom parku, ktorý láka na odpočinok uprostred zelene. Čaká vás bohaté wellness s bazénmi, vírivkami a saunami a tiež chutná polpenzia.

O ubytovaní

Garden Hotel Wellness & Konferencia **** sa nachádza v maďarskom meste Szolnok. Páčiť sa tu bude všetkým, ktorí hľadajú pokojné ubytovanie s kvalitnými wellness službami a prírodou v okolí. Hotel je obklopený krásnou záhradou a je príjemným východiskovým bodom na objavovanie regiónu.

Mesto Szolnok je 11. najväčším maďarským mestom a ukrýva tak niekoľko zaujímavých pamiatok a atrakcií. Zaujme vás predovšetkým ikonický most Tiszavirág híd (500 m) a naň nadväzujúce námestie Tiszai Hajósok, kde sa pravidelne konajú trhy a kultúrne podujatia. Nezabudnite navštíviť Múzeum umenia Jánosa Damjanicha (1,4 km), ktoré vystavuje bohatú zbierku umeleckých a historických artefaktov. Prezriete si tu aj niekoľko kostolov alebo krásne rozkvitnutú ružovú záhradu (1,2 km). S deťmi nesmiete vynechať návštevu Prírodného parku Bagolyvár (6 km), kde môžete pozorovať divokú zver.

Hotel je obklopený zeleňou v krásnom parku Tiszaliget, ktorý je ako stvorený na prechádzky a relaxáciu. Blízko tečie rieka Tisa a okolo rastú lesy, ktoré poskytujú skvelé možnosti pre pešiu turistiku a cyklistiku. V parku sa nachádzajú termálne kúpele Tiszaliget Thermal Bath s aquaparkom, šmykľavkami a wellness. V okolí Szolnoku sa nachádza niekoľko zaujímavých výletných cieľov.

Môžete navštíviť termálne kúpele Cserkeszőlő (45 km), v ktorých vás čaká relax v bazénoch s termálnou vodou alebo vírivkách. Nechýba ani vyžitie pre deti v podobe toboganov, vodných atrakcií a detských bazénov. Vzdialenejším cieľom, ktorý ale rozhodne stojí za návštevu je Národný park Hortobágy (71 km), najväčší národný park v Maďarsku, ktorý je známy svojou unikátnou prírodou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo štýlovo zariadených izieb s moderným vybavením. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou, toaletou a fénom. K zariadeniu izby patrí písací stôl, šatníková skriňa, minibar a telefón. Všetky izby sú klimatizované a niektoré majú balkón.

Vyberať môžete z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba Klasik (2+0) s dvomi oddelenými posteľami. Izba je ideálna pre pár, ktorý hľadá pohodlné ubytovanie so všetkým, čo k tomu patrí.

  • Trojlôžková izba Superior (3+0) s manželskou posteľou alebo dvomi oddelenými posteľami. K dispozícii je prístelka v podobe jednolôžkovej postele. Izby sú novo renovované a moderne zariadené.

  • Rodinná izba (5+0) vznikne spojením dvojlôžkovej a trojlôžkovej izby a poskytuje tak pohodlné ubytovanie až pre 5 osôb na jednolôžkových alebo dvojlôžkových posteliach.

  • Apartmán (2+2) je priestranná izba, ktorá má spálňu s dvojlôžkovou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacím gaučom (120 x 200 cm). Ubytuje tak pohodlne až 4 hostí.

Na čom si pochutnáte?

Veľkou prednosťou hotela je prvotriedna reštaurácia s pôsobivým interiérom a výzdobou zo živých kvetov. Servírujú sa tu tradičné maďarské i medzinárodné jedlá pripravené z čerstvých a sezónnych surovín. Z bohatého nápojového menu si vyberiete k jedlu znamenité regionálne víno.

Počas letných mesiacov si jedlo vychutnáte aj v útulnej záhrade, kde sa organizujú napríklad grilovanie alebo dni vína a piva. Na niečo dobré na pitie si zájdite do Lobby Baru, kde sa o vás postarajú kedykoľvek počas dňa.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je rozsiahla wellness zóna, v ktorej sa vám bude skvele relaxovať. Zaplávate si vo vnútornom bazéne s teplotou 25–27 °C, vnútornom bazéne s teplotou 32–35 °C alebo vo vonkajšom zážitkovom bazéne. Oddych vás čaká vo vírivke alebo v parnom kúpeli. Tešte sa aj na saunový svet, v ktorom nájdete fínsku, arómu a infra saunu. A to stále nie je všetko - k dispozícii vám bude aj bohatá ponuka masáží.

Súčasťou wellness centra je aj ihrisko pre deti a slnečná terasa s ležadlami, kde načerpáte sily na čerstvom vzduchu.

Niečo naviac

Ak chcete zostať v kondícii aj na dovolenke, urobí vám radosť plne vybavená posilňovňa so strojmi na posilňovanie aj kardio. Zahráte si tiež tenis, squash alebo minigolf.

Garden Hotel Wellness és Konferencia ****

Garden Hotel Wellness és Konferencia ****

Tiszaliget , Szolnok
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Lospiti Kft IČ: 16-09-005986


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 7 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 3 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
45 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Mesto Szolnok

Mesto Szolnok Tip na výlet

Szolnok je historické mesto ležiace v strednom Maďarsku na brehoch rieky Tisza, ktoré je známe svojim bohatým kultúrnym dedičstvom a krásnou okolitou prírodou. 11. najväčšie mesto je dôležitým dopravným a obchodným uzlom, a to už od stredoveku.

V centre mesta sa nachádza niekoľko historických pamiatok, ako je napríklad slávna Szolnocká synagóga a starobylá pevnosť, ktorá pripomína bohatú minulosť mesta. Moderná architektúra sa tu mieša s tradičnými stavbami, čo dodáva mestu jedinečný charakter. Okrem historických pamiatok ponúka Szolnok aj krásne parky a zelené plochy, kde sa vám bude skvele relaxovať.

Čo by ste mali v Szolnoku navštíviť?

  • Szolnocká synagóga
  • Park Tiszaliget
  • Aquapark Tiszaliget
  • Szolnocká pevnosť
  • Bagolyvár Vadaspark
  • Ružová záhrada
  • Most Tiszavirág
Ružová záhrada v Szolnoku
Ružová záhrada v Szolnoku
Zoo Bagolyvár Vadaspark
Zoo Bagolyvár Vadaspark
Mezőtúr
Mezőtúr