Užite si dovolenku pri Balatone v malebnom mestečku Keszthely! Ubytujete sa v Hoteli Ovit ***, kde na vás čaká výborná polpenzia, wellness centrum, ktoré môžete využívať neobmedzene, a bohaté vyžitie. Na program si môžete zaradiť aj návštevy múzeí, ktorých je v meste množstvo, objavovanie prírodných krás v okolí Balatonu a najmä kúpanie v samotnom „maďarskom mori“.

O ubytovaní

Hotel Ovit *** sa nachádza v maďarskom mestečku Keszthely, cca 3 km od brehu Balatonu. Najväčším lákadlom v okolí je jednoznačne spomínané jazero alebo „maďarské more“, ako sa mu kvôli rozlohe niekedy hovorí, je dokonalým miestom na pohodovú rodinnú dovolenku. Tešiť sa môžete na trávnaté a piesočnaté pláže, kúpanie v teplej vode a príjemné zázemie v podobe občerstvenia a vodných atrakcií. Pobyt si tu užijú aj tí najmenší, voda je totiž plytká a poslúži tak ako príjemný bazén.

Keszthely sú perfektným miestom pre všetkých zvedavých návštevníkov, nájdete tu totiž až prekvapivé množstvo múzeí. Chcete sa dozvedieť viac o bábikách, marcipáne, autách značky Cadillac, kočiaroch, poľovníctve, historických železniciach, horore a mučení či rozhlase a televízii? Na všetko sa tu nájde špecifické múzeum či výstava. Za návštevu stojí tiež prekrásny zámok Festetics, ktorý je mimochodom sídlom niekoľkých zo spomínaných múzeí. Zaručene vás očarí zámocký park s rozlohou 42 hektárov či rozsiahla knižnica Helikon so zbierkou 80 000 zväzkov.

Za objavovaním prírodných krás, ale aj historických pamiatok, vyrazte do národného parku Balatonská vrchovina. Uvidíte tu napríklad jazero a chránenú oblasť Malý Balaton s krásnym ostrovom Kányavár, jaskyňu Csodabogyós s pôsobivou kvapľovou výzdobou, byvoliu rezerváciu Kápolnapuszta s najväčším stádom vodných byvolov v Maďarsku alebo hrad Sümeg z 13. storočia.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej reštaurácii s terasou a barom si pochutnáte na regionálnych jedlách i pokrmoch medzinárodnej, diétnej a vegetariánskej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom zavítajte do hotelového wellness centra. Vo vonkajšej časti nájdete bazén a vírivku, vnútornú časť ukrýva fínsku saunu a infrasaunu. Využiť môžete aj služby solária.

Cestujete s deťmi?

Najmenší hostia sa vyšantia na vonkajšom ihrisku s hojdačkami a preliezkami a vo vnútornom detskom kútiku. V hoteli je navyše možné zapožičať si vaničku, stoličku a sedačku s možnosťou upevnenia na bicykel. V reštaurácii je na vyžiadanie k dispozícii detské menu a vysoká stolička.

Hotel Ovit ***

Hotel Ovit ***

Alsópáhoki út , Keszthely
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MVM OVIT Zrt. IČ: 10727201-2-44


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
3,6 km
Zastávka
1 km
Aquapark
31,5 km