Užite si pobyt v Egeri, meste plnom bazénov, kostolov a ďalších zaujímavých pamiatok. Penzión Bacchus *** ponúka ubytovanie v komfortných izbách, stravu formou raňajok, vstupenku do kúpeľov podľa výberu a k tomu možnosť priplatiť si vstup do wellness centra alebo niektorú z masáží. Dieťa do 4 rokov má pobyt s vami zadarmo.

O ubytovaní

Penzión Bacchus *** stojí v známom kúpeľnom meste Eger priamo pri preslávenej vinárskej oblasti „Údolie krásnych žien“. Zároveň sa nachádza len 10 minút chôdze od historického centra mesta s parkami a hradom, 10 minút chôdze od termálnych kúpeľov a 20 minút chôdze od pláže blízkeho jazera. Užite si Eger so všetkým, čo ponúka, spoznajte niektorý zo 17 kostolov, vydajte sa k miestnemu hradu, minaretu zo 17. storočia alebo preskúmajte Mesto pod mestom, teda sieť podzemných mechúrov. Zaujímavá je tiež zrúcanina kúpeľov Valide Sultana, egerská bazilika či arcidiecézna knižnica. Pokiaľ patríte medzi milovníkov cyklistiky, tiež si prídete na svoje.

A, samozrejme, zavítajte aj do miestnych kúpeľov a bazénov, ktorých je tu hneď niekoľko. Kúzelné sú Turecké kúpele, ktoré sa pýšia najstarším bazénom vybudovaným už v roku 1610. Ďalej tu nájdete Termálne kúpele Eger s vnútorným i vonkajším areálom, Termálne kúpele Zsóry a Plaváreň Bitskey Aladár.

Kde budete spať?

Túto relaxačnú dovolenku si užijete v dvojposteľových izbách Standard s pohodlnými lôžkami, televíziou, chladničkou a kúpeľňou so sprchovacím kútom. Z okien si užijete pekný výhľad na záhradu s detským ihriskom alebo do ulice. Za príplatok si môžete vybrať aj izbu Superior alebo apartmán.

Izby Superior sú v novej budove a ponúkajú modernejšie zariadenia, niektoré majú balkón a klimatizáciu. Nechýba plochá TV, vlastná kúpeľňa (pri jednej izbe dokonca s vírivou vaňou) a chladnička. Tieto izby umožňujú tiež prístelku.

Apartmány sa nachádzajú v samostatnej budove a každý je rozdelený na predsieň, kúpeľňu, samostatnú spálňu a obývací priestor s televíziou, súčasťou ktorého je aj kuchynský kút s chladničkou a ďalším vybavením. V obývacej časti je možné pripraviť prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia podáva výborné jedlo maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Za dobrého počasia si ho môžete vychutnať aj na terase.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou penziónu je menšie wellness centrum, v ktorom si môžete dopriať skvelú relaxáciu. Čaká tu na vás fínska sauna, para, soľná stena a relaxačná zóna. Za príplatok si doprajte relaxačnú, aromu či švédsku masáž.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou hotela je krásna záhrada, kde deti nájdu pieskovisko a hojdaciu lavicu.

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete počas biliardu.

Bacchus Panzió ***

Bacchus Panzió ***

Szépasszonyvölgy utca 29. , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
BaraTím Kft. IČ: 10-09-024611


+36 36 428 950

bacchuspanzio@t-online.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,8 km
Zastávka
0,2 km