Zahoďte všetky starosti za hlavu a vydajte sa za odpočinkom pri pohľade na kľukatiace sa meandry rieky alebo vo vírivke. Dosýta si ho užijete v štýlovom zámockom Hoteli Hercegasszony Birtok Wellness & Garden **** ležiacom pri meste Mezőtúr. Okrem nádherného prostredia hotela a rieky vás tu nadchnú tiež štýlové izby, lahodná polpenzia a vstup do wellness centra bez obmedzenia.

O ubytovaní

Zámecký hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden **** sa nachádza v malebnej krajine Veľkej dunajskej nížiny neďaleko miest Mezőtúr a Szarvas. Pokiaľ túžite po dovolenke vo výnimočnom prostredí a zároveň blízko prírody a ďaleko od ruchu miest, je tento hotel správnou voľbou.

Budova hotela bola postavená pred viac ako 100 rokmi a pôvodne slúžila ako šľachtické sídlo. Dnes, po citlivej rekonštrukcii, si tu užijete pobyt, počas ktorého si budete pripadať ako v rozprávke. Meandrujúce brehy rieky Körös Túrtő (60 m) ležia doslova pár krokov od hotela a sú dokonalým miestom na romantické prechádzky v obklopení unikátnej prírody.

Obľúbeným výletným cieľom je neďaleké mestečko Mezőtúr (9 km) s krásnym historickým jadrom, ktorému dominuje radnica s vyhliadkovou vežou (10 km). Nájdete tu tiež mestské kúpele (10,3 km) so 4 bazénmi s liečivou termálnou vodou. V múzeu Túri Fazekas (9,8 km) sa zase môžete zoznámiť s dejinami výroby keramiky, ktorá tento región preslávila.

Ďalším klenotom je mesto Szarvas (21 km), kde láka k návšteve slávne arborétum s viac ako 1600 druhmi rastlín z celého sveta a nádhernými výhľadmi v každom ročnom období. Dominantou mesta je zámok Bolza (20 km) obklopený krásnou záhradou. Tiež Szarvas ponúka možnosť odpočinku v termálnych kúpeľoch.

Kde budete spať?

Dvojlôžkové izby typu Superior sú umiestnené v hlavnej hotelovej budove. Každá z izieb je unikátna a jeho dominantou je veľká nástenná foto tapeta zachytávajúca prírodu. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa.

Apartmány s kuchynkou sú umiestnené v elegantne zrekonštruovanej budove bývalej stodoly. V ich vybavení a dizajne sa harmonicky snúbia moderné a rustikálne prvky. Okrem vybavenej kuchynky je súčasťou apartmánu vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Irene Bistro si pochutnáte na pokrmoch pripravených z čerstvých surovín od miestnych farmárov. Kvalita hrá v tunajšej kuchyni tú najdôležitejšiu rolu, čo sa odráža na sezónnosti ponuky. Každé ráno si pochutnáte na bohatých raňajkách vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať dobroty zo stáleho jedálneho lístka a večere pre hotelových hostí majú podobu trojchodového menu.

Kde budete relaxovať?

Pokojná vidiecka atmosféra a špičkovo vybavené wellness sú zárukou dokonalého relaxu. Súčasťou priestranného wellness s krásnym výhľadom do zelene je vnútorný bazén, vírivka, fínska sauna a infrasauna.

Hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden ****

Hotel Hercegasszony Birtok Wellness & Garden ****

Hercegasszony útja 1. , Mezőtúr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Dél-Alföld Consulting Kft. IČ: 06-09-015120


+36 56 200 166

info@hercegasszony.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km
Aquapark
16 km