Bianka Apartmanház Bogács leží len 1,3 km od skvelých termálnych kúpeľov a kúpaliska. Vydajte sa sem za relaxáciou aj vy! Okrem komfortných apartmánov a chutnej polpenzie sa tešte aj na zážitok každý deň – denne totiž dostanete vstupenku do kúpeľov, alebo si môžete zapožičať bicykle a spoznávať okolie. Pre deti je pripravené ihrisko, pre dospelých zase vybavenie na BBQ.

O ubytovaní

Apartmány Bianka sa nachádza v malebnom mestečku Bogács na severe Maďarska. Slávne termálne kúpele sú vzdialené iba 1,2 km od ubytovania. Ako na dlani uvidíte tunajšiu úrodnú krajinu posiatu vinicami z rozhľadne Millenniumi (1,3 km). Zarybárčiť si môžete pri neďalekej vodnej nádrži Szoros (2 km).

Obľúbeným cieľom turistov je aj zámok De La Motte v blízkej obci Noszvaj (7 km). Za historickými pamiatkami sa vydajte do Egeru (18 km), kde nájdete napríklad minaret, hvezdáreň a nádherné barokové paláce. Zhruba 6 km od Egeru leží menšie kúpeľné mesto Egerszalók (26 km), ktoré ponúka na európske pomery naozaj neobvyklú prírodnú panorámu. Tunajšie travertínové terasy poskytujú nielen úžasný prírodný pohľad, ale miestna voda má jedinečné liečebné účinky.

Medzi vychýrené vína z egerskej oblasti patrí Egri Bikavér alebo Tokajské a ochutnáte ich skoro na každom kroku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenom apartmáne pre dve osoby, súčasťou ktorého je vlastná kúpeľňa a plne vybavená kuchyňa so sporákom, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou. K vybaveniu apartmánu patrí WiFi pripojenie a televízia. Súčasťou apartmánu je aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu začnete bohatými raňajkami vo forme bufetu. Večere sa prebiehajú formou výberu z menu v neďalekej reštaurácii Jurta Kert.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou areálu je detské ihrisko, kde si malí hostia užijú množstvo zábavy.

Bianka Apartmanház Bogács

Bianka Apartmanház Bogács

Andornak u. 23. , Bogács
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Tikomill Kft. IČ: 0509032509


+36-20-580-8650

bogacsbianka@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1,3 km
Zastávka
0,9 km