Keď pobyt v Budapešti, tak rovno v samotnom centre! Hotel Benczúr *** leží len kúsok od Zoologickej a botanickej záhrady a tiež od krásneho hradu. Ponúka ubytovanie v komfortných izbách, chutné raňajky a pobyt pre dieťa do 12 rokov zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Benczúr *** sa nachádza v centre Budapešti v blízkosti zastávky metra, autobusu aj vlaku. Naproti hotelu sa rozprestiera krásny park s hradom Vajdahunyad (850 m) a zoologickou aj botanickou záhradou (1 km). Na brehu Dunaja nájdete múzeá, reštaurácie a tiež lode ponúkajúce romantický výlet. Pri pobyte v maďarskej metropole by ste nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, budovu Parlamentu a Rybárskej bašty (4,5 km).

Za odpočinkom sa vyberte do niektorých zo známych miestnych termálov, v Budapešti ich nájdete celé desiatky. Pravdepodobne najznámejšie sú kúpele Széchenyi (1,1 km), ktoré sú s 21 termálnymi bazénmi najväčším liečebným kúpeľným komplexom v Európe. Za druhé najslávnejšie sa označujú kúpele Gellért (4,2 km) v prekrásnej secesnej budove. Za návštevu stoja aj kúpele Rudas (3,8 km), založené v roku 1550 alebo kúpele Lukács (4 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe ladenej do historického štýlu. Všetky sú vybavené televíziou, telefónom, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

  • Izby Economy majú 16 m² a vďaka možnosti prístelky ubytujú až 3 osoby. Niektoré z izieb sú klimatizované a môžu byť vybavené manželskou posteľou aj oddelenými jednolôžkami. V kúpeľni majú tieto izby vaňu.

  • Izby Superior sú rovnako veľké (16 m²) a tiež umožňujú prístelku. Na rozdiel od variantu Economy sú ale všetky klimatizované a navyše majú balkón. Aj pri tomto type izieb nájdete manželskú posteľ alebo oddelené lôžka, v kúpeľni je potom sprchovací kút.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si v príjemnej hotelovej reštaurácii Zsolnay vychutnáte maďarské aj medzinárodné špeciality v modernom poňatí. V pestrej ponuke nájdete aj ľahké a vegetariánske jedlá.

Hotel Benczúr ***

Hotel Benczúr ***

Benczúr u.35. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Autonom-Észt-Szef Vagyonkezelő Kft. IČ: 01-09-266727


+36 1 479 5650

info@hotelbenczur.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 8 537 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 5 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
11,5 km