Zájdite si do kúpeľného mestečka Zalakaros a užite si relaxačný pobyt v Aqua Therm Hoteli *** s neobmedzeným wellness s vírivkou, saunami i aromu kabínou. Tešte sa na chutnú polpenziu a vyžitie pre deti i dospelých, nájdete tu herňu, detské ihrisko, futbal aj minigolf. Deti do 6 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Aqua Therm Hotel *** stojí v maďarskom kúpeľnom meste Zalakaros približne 30 km od Balatonu. Pokojné okolie, termálne kúpele vzdialené iba 300 metrov i prvotriedne služby z neho robia ideálnu lokalitu pre vašu odpočinkovú dovolenku.

Neďaleko kúpeľov leží ekologický park (1,3 km) s umelo vytvoreným termálnym jazerom, detským ihriskom, vonkajším fitness parkom, náučným chodníkom a ďalšími atrakciami. Pešo sa môžete vydať aj do lesoparku Zakalaros a užiť si výhľad z miestnej rozhľadne. Milovníci vína zase môžu navštíviť tradičné vínne pivnice. Na bicykli vyrazte k Malému Balatonu (20,2 km), kde na vás čaká byvolia rezervácia Kápolnapuszta (11,4 km), zážitkový park Kalandozoo Zobor (12,7 km), Detská ZOO Fenyvespuszta (13,3 km) a krásny poloostrov Kányavári (14,3 km), ktorý je skvelým miestom na pozorovanie vodného vtáctva.

Za kultúrou vyrazte do miest Hévíz (32,6 km) a Keszthely (34,5). Dominantou Hévízu je obrovské termálne jazero, na ktorom je postavený aj slávny kúpeľný komplex. Populárny je aj miestny Farmársky trh s tými najlepšími maďarskými delikatesami. Mestečko Keszthely je zase známe množstvom múzeí. Sú tu expozície venované bábikám, marcipánu, poľovníctvu, hororu a ďalším témam. Vynechať by ste nemali ani návštevu krásneho zámku Festetics s rozsiahlym zámockým parkom a knižnicou, ktorá poskytuje cez 80 000 historických zväzkov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 24 štýlových izieb s balkónom. V každej z nich budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchou. Všetky izby majú na podlahe parkety, a sú tak vhodné aj pre alergikov. Ochudobnení nezostanete ani o WiFi pripojenie.

Izba Standard meria 20-22 m² a je dvojlôžková, umožňuje ale aj prístelku. V izbe je okrem dvojlôžkovej alebo 2 jednolôžkových postelí aj písací stôl so stoličkou, chladnička, televízia, telefón a šatníková skriňa. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom. Za príplatok môžete zvoliť izbu Standard s klimatizáciou, zvyšok zariadenia je rovnaký.

Izba Superior (20-22 m²) ponúka manželskú posteľ s matracom z pamäťovej peny, klimatizáciu, televíziu, skrine, stôl s stoličkou, malú chladničku a set na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni nájdete sprchu alebo vaňu. Izba neumožňuje prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii dbajú na kvalitu a vyváženosť stravy, čakajú vás tradičné maďarské špeciality aj diétne jedlá. Každé ráno od 7:30 do 10:00 hodín vám tu nachystajú bohatý raňajkový bufet s bielym a celozrnným pečivom, koláčmi, cereáliami, mliečnymi produktmi, údeninami, čerstvou zeleninou a ovocím. Na výber vždy budete mať z 2-3 teplých jedál (vajcia v rôznych úpravách, párky a iné), ktoré sa denne obmieňajú. Reštaurácia sa snaží vyjsť v ústrety aj hosťom s rôznymi potravinovými alergiami a intoleranciami, stačí sa informovať pri rezervácii.

Reštaurácia v hoteli je v prevádzke len počas raňajok. Na obed a večeru si môžete zájsť do niektorého z partnerských podnikov. Populárnou voľbou je reštaurácia Hotela Napfény s obedovým menu od 12:00 do 15:00 hodín a večerou formou bufetu od 17:30 do 20:00 hodín. Prípadne si môžete objednať jedlo priamo do izby z miestnej kuchyne, stačí si vybrať z denného menu.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum ponúka fínsku a infra saunu, aromaterapeutickú parnú kabínu, zážitkové sprchy i vírivku. Vďaka neobmedzenému vstupu v ňom môžete relaxovať každý deň vášho pobytu. Skvelý zážitok ešte vylepší relaxačná masáž, ktorú si môžete objednať na recepcii.

Cestujete s deťmi?

Aby si aj tí najmenší hostia užili v hoteli dostatok komfortu, je tu na zapožičanie detská postieľka a vanička. K hre im poslúži detský kútik a vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

Zabavíte sa pri hre šípok alebo stolného futbalu. Za pekného počasia si môžete dať partiu badmintonu alebo potrénovať minigolf. V hoteli sú na zapožičanie tiež bicykle ideálne na výlety.

Aqua Therm Hotel ***

Aqua Therm Hotel ***

Üdülő sor 6 , Zalakaros
Maďarsko

+36304748687

sales@aquathermhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 2 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,4 km