Budapešť by mal minimálne raz za život vidieť určite každý, a keď už, tak prečo nie rovno z prepychového hotela v centre, kde sa o vás postarajú so všetkým, čo k tomu patrí? Boutique Hotel Budapest **** je toho ukážkovým príkladom. Privítajú vás nealko welcome drinkom, poskytnú zľavu na konzumáciu na bare a ubytujú v izbách, v ktorých sa budete cítiť ako na zámku. A všetky krásy Budapešti máte pritom na dosah ruky!

O ubytovaní

Boutique Hotel Budapest **** sa nachádza priamo v centre Budapešti a ponúka ideálnu polohu pre objavovanie všetkých krás maďarskej metropoly. Stačí prejsť neďaleký Most slobody (200 m) a dostanete sa k obľúbeným Gellértovým kúpeľom (750 m). Ako na dlani uvidíte celé mesto z vrcholu Gellértovej hory (1,6 km). Ďalej potom môžete pokračovať k najznámejším budapeštianskym pamiatkam: k Budínskemu hradu a Rybárskej bašte (2 km) až ku slávnej budove parlamentu (3 km). Malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, múzeí či kaviarní a štvrť okolo Budínskeho hradu sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe Standard. Vo všetkých izbách nájdete okrem pocitu pohody a úplného komfortu individuálne nastaviteľnú klimatizáciu, LCD TV, WiFi pripojenie, telefón, minibar, trezor a vlastnú en suite kúpeľňu so sprchou a fénom. Do izby je možnosť na vyžiadanie pridať prístelku či detskú postieľku.

Na čom si pochutnáte?

Každý váš budapeštiansky deň môžete začať bohatými bufetovými raňajkami v hotelovej reštaurácii. Počas dňa môžete hlad zahnať v niektorej z mnohých kvalitných reštaurácií v blízkom okolí. V popoludňajších hodinách si poseďte v hotelovom Lounge Café & Drink Bare s niektorým z vašich obľúbených alkoholických či nealkoholických nápojov.

Boutique Hotel Budapest ****

Boutique Hotel Budapest ****

Só u. 6. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ARAZ Kereskedelmi es Szolgáltató Kft. IČ: 01-09-977563


+36 1 920 2100

boutiquereservation@zeinahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 3 600 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 8 900 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,2 km