Že ste o maďarskom kúpeľnom meste Zalakaros ešte nepočuli? Chyba! Ide síce o najmenšie mesto Maďarska, ale o to krajšie a útulnejší kúpele tu nájdete. Užite si pobyt v Boni Családi Wellness Hoteli *** s neobmedzeným wellness, bazénom, množstvom rôznorodých športových i spoločenských aktivít a terasou s grilom, a pri tom nasávajte liečivú, pohodovú atmosféru kúpeľov.

O ubytovaní

Boni Családi Wellness Hotel *** v maďarskom Zalakarose sa nachádza priamo v centre tohto kúpeľného mestečka, len 350 m od termálnych kúpeľov, napriek tomu stále v obklopení miestnych reštaurácií, atrakcií, zelene a pokoja. Ak vás láka spoznávať okolie aj inak, než tu len relaxovať v liečivej vode, vydajte sa na kopec Zala, k Malému Balatonu alebo do niektorého z múzeí.

Kde budete spať?

Vo všetkých izbách sa dočkáte LCD TV, minibaru, trezoru, chladničky, pracovného stola, vlastnej kúpeľne so sprchou alebo vaňou a veľkého balkóna alebo terasy, odkiaľ budete mať krásny výhľad na hotelový bazén či záhradu. Je tu tiež možné umiestniť prístelku a niektoré z izieb sú klimatizované.

Na čom si pochutnáte?

Útulná hotelová reštaurácia s terasou na grilovanie, bufetom, kaviarňou a barom podáva chutné jedlá a nápoje, ktoré potešia vaše chuťové poháriky každý deň.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli sa nachádza wellness so zážitkovým bazénom, fínskou saunou, soľnou komorou a možnosťou masáže. Pred hotelom sa zase nachádza záhrada s vonkajším bazénom a opaľovacou zónou.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je tu k dispozícii detské ihrisko a detský kútik.

Niečo naviac

Zahrajte si tu basketbal, stolný tenis, biliard alebo rozpáľte gril a niečo dobré si pripravte na ňom.

Boni Családi Wellness Hotel ***

Boni Családi Wellness Hotel ***

Üdülő sor 1. , Zalakaros
Maďarsko

+36 303 487 285

info@bonihotel.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 1 995 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 400 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
1,1 km
Aquapark
0,4 km