Dovolenka v Maďarsku? Objavte krásy i liečivé účinky jazera Hévíz. Čaká na vás príjemné ubytovanie v krásnej vile Blue Villa Apartmans s neobmedzeným wellness (vírivka, sauna, bazén), zľavou na masáž i na vstup do kúpeľov. Dieťa do 4,9 rokov zdarma.

O ubytovaní

Apartmány Blue Villa sa nachádzajú priamo v srdci mestečka Hévíz, iba 700 m od termálneho jazera s kúpeľmi. Užijete si tu ubytovanie s príjemnou rodinnou atmosférou aj krásy malebného kúpeľného mestečka s promenádou a známymi farmárskymi trhmi.

Ubytovanie v Blue Villa Apartmánoch vám prinesie jedinečnú príležitosť relaxovať pri najväčšom prírodnom jazere s liečivou vodou na svete. V jazere Hévíz (700 m) sa vďaka termálnym prameňom môžete kúpať po celý rok. Voda v ňom je bohatá na draslík, sodík, vápnik či radón a blahodarne tak pôsobí na rôzne zdravotné neduhy. Celá okolitá oblasť je navyše obklopená lesmi, a tak ide o ideálne miesto pre váš odpočinok.

Pri jazere nájdete kryté termálne kúpele Hévíz (700 m), kde si môžete dopriať rôznorodé procedúry, ktoré využívajú termálnu vodu a bahno z liečivého jazera. Vyskúšajte napríklad bahenné zábaly, podvodnú masáž alebo elektroterapiu. Nechýbajú ani bazény, či už relaxačné alebo zážitkové.

V Hévíze si môžete pozrieť aj niektoré pamiatky, napríklad kostol z čias Arpádovcov z 13. storočia. Prejdite sa po námestí Festetiscov (350 m), kde stojí 3D model Jazerných kúpeľov, vyrazte tiež do odpočinkového Városi parku (650 m) alebo na známe farmárske trhy.

Zaujímavosti vás čakajú aj v okolí mesta. V neďalekom Keszthely (5 km) nájdete krásny zámok Helios aj zaujímavé múzeá, napríklad o jazere Balaton či jedno venované marcipánu. Brehy jazera Balaton sú vzdialené len 6 km od apartmánov a ich okolie môžete objavovať po rozvetvenej sieti turistických trás pre výlety pešo aj na bicykli. Obľúbené sú aj romantické plavby loďou. Tešiť sa môžete na skvelé kúpaliská a mnoho vodných atrakcií.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Standard. Všetky izby sú vybavené pohodlným lôžkom, televíziou, WiFi pripojením, posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom.

K dispozícii je tiež apartmán s malou kuchynkou, ktorý je navyše vybavený gaučom a jedálenským stolom so stoličkami. Z väčšiny apartmánov je prístup na spoločnú terasu.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte raňajky formou bufetu. Servírované večere s niekoľkými chodmi sa podávajú v blízkej partnerskej reštaurácii Liget Étterem. Cesta z ubytovania do reštaurácie trvá cesta len 2 minúty.

Kde budete relaxovať?

Hotel má svoje vlastné wellness. Môžete si zaplávať vo vnútornom 1,4 m hlbokom vyhrievanom bazéne s teplotou 27 - 29 °C, relaxovať vo vírivke a fínskej saune alebo si odpočinúť v oddychovej zóne s ležadlami.

Blue Villa Apartmans

Blue Villa Apartmans

Széchenyi utca 19 , Héviz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Takács Péter IČ: 55089506-1-40


+36-30/474-9942

info@kekvillaheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma pri hoteli (obmedzený počet miest) alebo 2700 HUF/deň na parkovisku v blízkosti

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,1 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
0,2 km