Luxusná dovolenka len 25 minút od centra Budapešti v hoteli 4* hotel ABACUS superior. Tešte sa na plnú penziu, welcome drink, wellness s bazénmi, vírivkou, saunou aj parou a bohatým programom pre deti aj dospelých.
Luxusná dovolenka len 25 minút od centra Budapešti v hoteli 4* hotel ABACUS superior. Tešte sa na plnú penziu, welcome drink, wellness s bazénmi, vírivkou, saunou aj parou a bohatým programom pre deti aj dospelých.

Prvotriedne ubytovanie len 25 minút od Budapešti

Ubytujte sa v luxusnom 4* hoteli ABACUS Business & Wellness **** superior v malebnom mestečku Herceghalom v najzápadnejšom kúte Pest Country a užite si kľudné okolie hotela, ktoré je ideálne k odpočinku. Nájdete tu mimoriadne krásnu alej 100 rokov starých gaštanov, ktorá je typickým symbolom tejto obce.

Minimalistický design izieb uspokojí aj tých najnáročnejších hostí

Tešte sa na komfortné ubytovanie, ktoré vám zaručí maximálne pohodlie. Ako samotný hotel, tak aj interiéry izieb sú inšpirované štýlovým minimalistickým designom. Vyvážené farby a štýlový nábytok uspokoja každého.

Hotel ponúka ubytovanie v izbách Štandard (24 m²), v ktorých sa nachádza vlastná nastaviteľná klimatizácia, TV, trezor veľkosti notebooku a vlastná kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom.

Ideálna dovolenka pre rodiny s deťmi

Hotel ABACUS Business & Wellness **** je tiež vhodný pre rodiny s deťmi. Môžete si spoločne zahrať jednu z vonkajších hier (frisbee, badminton, volejbal). Večer príde vhod stolný futbal a ping pong.

Nechajte sa hýčkať vo wellness centre

Leňošiť môžete vo wellness centre priamo v hoteli, kam máte neobmedzený vstup. Nájdete tu priestorný vnútorný bazén, saunový svet, aróma miestnosť, vnútornú aj vonkajšiu vírivku a tepidárium.

Okrem toho si môžete vybrať aj zo širokej ponuky masáží pre dokonalé uvoľnenie vašeho svalstva od profesionálne vyškoleného personálu.

Vydajte sa to Budapešti - mesta kultúry, histórie a termálov

Maďarská metropola na Dunaji má bohatú históriu a je zaradená na zoznam pamiatok UNESCO - nielen preto je turisticky veľmi obľúbená. V Budapešti je nemožné prepadnúť nude, pretože je tu mnoho atrakcií a zaujímavostí.

Čo by ste rozhodne nemali vynechať?

  • Tropicarium - najväčšie morské akvárium v Európe.
  • Niektorý zo 123 termálnych prameňov a mnoho kúpeľov (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto rokov starú budovu Parlamentu so 700 miestnosťami.
  • Plavbu loďou po Dunaji.
  • Ľudový park s planetáriom.
Abacus Business & Wellness Hotel **** superior

Abacus Business & Wellness Hotel **** superior

Gesztenyés út 3. , Herceghalom
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Abacus Hotel Kft. IČ: 13-09-155161


+362 353 2360

hotel@abacus.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná