Wellness hotel Calimbra **** leží len pár minút chôdze od jedinečných jaskynných kúpeľov v Miškolci. Užite si polpenziu, fínsku saunu, infrasaunu, paru, soľnú jaskyňu a bazény. Nechýba ani poukážka na masáž.
Wellness hotel Calimbra **** leží len pár minút chôdze od jedinečných jaskynných kúpeľov v Miškolci. Užite si polpenziu, fínsku saunu, infrasaunu, paru, soľnú jaskyňu a bazény. Nechýba ani poukážka na masáž.

Dovolenka v ideálnej lokalite

Calimbra Wellness and Conference Hotel **** sa nachádza v mestskej časti Miskolctapolca, len niekoľko krokov od jaskynných kúpeľov.

Ponúka ubytovanie v svetlých, elegantne zariadených izbách. Vo všetkých nájdete štýlový nábytok, TV s plochou obrazovkou, sejf, chladničku a WiFi. Samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie a fén.

V reštaurácii s kapacitou pre 120 hostí, ktorá sa pýši dvoma skúsenými šéfkuchármi, si vychutnáte lahodné raňajky a večeru formou bufetu.

Oddych v nádherných wellness priestoroch

Pre svojich hostí ma hotel pripravené aj rozsiahle wellness centrum. Nájdete tu zážitkový bazén, plavecký bazén, fínske sauny, paru, infrasaunu so svetelnou terapiou alebo napríklad soľnú jaskyňu. Tú ocenia nielen hostia s ochoreniami dýchacích ciest, ale každý, kto si chce oddýchnuť od každodenného stresu.

Dopriať si tu môžete aj masáž.

Exkluzívne jaskynné kúpele s liečivou vodou

Len po pár minútach chôdze dorazíte k liečivým prameňom a jazeru ukrytému v jaskyni. Areál s rozlohou 3,6 ha je otvorený celoročne a len vo vnútorných priestoroch sa nachádza hneď niekoľko bazénov: 2 termálne s teplotou vody 33 - 35 °C, rímsky, bazén v jaskyni, tzv. !Star hall" - bazén pod hviezdnou oblohou (32 °C) a detský bazén. Nechýba ani saunový svet, kúpeľné a wellness služby.

Liečivý vplyv prameňov jazera Várhegy, ktoré majú teplotu 30 °C, pomáha hlavne na dýchacie problémy a ochorenia kĺbov. Celodenný vstup pre dospelú osobu stojí 2 050 HUF (cca 6,50 €).

Na výlet do nádhernej oblasti Lillafüred

  • Turisti zbožňujú Lillafüred (19 km) s jazerami, vodopádmi a jaskyňami alebo hradom Diósgyör.
  • Vydajte sa do nádhernej ZOO Miskolc, ktorá je prevádzke aj v zimných mesiacoch. Navštíviť ju môžete od 9:00 do 17:00 hod.
  • Chcete si zvýšiť hladinu adrenalínu v krvi? Zájdite si na bobovú dráhu, ktorá sa nachádza v susedstve jaskynných kúpeľov a je v prevádzke celoročne. Na dráhe z nehrdzavejúcej ocele dosiahnete rýchlosť až 42 km za hodinu. Navštíviť ju môžete denne od 10:00 do 18:00 hod.
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel **** Superior

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel **** Superior

Bencések útja 9-11 , Miskolc
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aura Gold kft IČ: 14002627-2-05


00 36 46/ 799 200

calimbra@calimbrahotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná